Namizni računalniki
08.09.2024 13:48

Deli z drugimi:

Share

Izjemno všečni kompaktni računalnik, ki vas ne bo pustil hladne!

PELADN HO4 navdušuje tako po nadvse všečnem izgledu kot zmogljivosti. Novost poganja vrhunski procesor Intel Core i5-12450H.
Foto: Peladn
Foto: Peladn

Pravkar ponujen v prodajo PELADN HO4 navdušuje tako po nadvse všečnem izgledu kot zmogljivosti. Neodvisni testerji so nadvse zadovoljni z novim modelom, še posebej z različico, ki jo poganja vrhunski procesor Intel Core i5-12450H. Tu gre za procesor, ki lahko nemoteno opravi skoraj vse, kar mu naložite.

Kot poroča spletna stran proizvajalca, je PELADN HO4 opremljen s priključkom USB4, ki omogoča podporo eGPU. To pomeni, da lahko preko vmesnika USB 4.0 prikličimo zunanjo grafično kartico. To pomeni, da lahko postane odlična postaja za poganjanje sodobnih iger. Vendar pa bi bila zmogljivost vsekakor boljša, če bi bil namesto tega vgrajen vse bolj uveljavljen priključek OCuLink.

Novi PELADN HO4 je opremljen z robustno hladilno napravo, ki zagotavlja stabilno delovanje. Procesor Intel Core i5-12450H je v mini računalniku povezan z do 32 gigabajti pomnilnika DDR5 in enim terabajtom PCIe 4.0 SSD. Kar zadeva brezžično povezljivost, ima računalnik WiFi 6E in Bluetooth 5.3, pa veliko število priključkov USB 3.2 tipa A in priključek tipa C. Skratka vse, kar potrebujemo za delo in zabavo.

Izjemno všečni kompaktnež PELADN HO4 se ponaša tudi z barvnimi trakovi LED na robovih ohišja. Novost na srečo ni pretirano draga. Vstopna različica s 16 gigabajti sistemskega pomnilnika in 512 gigabajti prostora je končno na voljo za nakup in je vse prej kot draga. Zanjo je namreč na kitajskem trgu treba odšteti zgolj preračunanih 250 evrov. Novost naj bi bila kmalu na voljo tudi za izbrane svetovne trge.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več