Življenjski slog
07.09.2024 07:00

Deli z drugimi:

Share

5 nasvetov pri shranjevanju poletnih spominov v CEWE FOTOKNJIGI

Poletje se počasi zaključuje, a spomini na tople dni, sončne zahode in brezskrbne trenutke ostajajo sveži v naših mislih. Ustvarjanje fotoknjige poletnih spominov je odličen način, da te dragocene trenutke ohranimo in jih pretvorimo v trajen spomin. Poletje je pogosto čas potovanj, druženja s prijatelji in raziskovanja novih krajev, kar prinaša obilo fotografij, ki jih je vredno shraniti. Fotoknjiga omogoča, da te fotografije uredimo v čudovito zgodbo, ki jo lahko vedno znova podoživljamo. V tem članku bomo raziskali, kako enostavno in kreativno ustvariti fotoknjigo, ki bo zajela bistvo tvojega poletja in tu omogočila, da te nepozabne trenutke delis tudi z drugimi.

September je tudi mesec največje CEWE akcije, na vse CEWE FOTOKNJIGE! Izbereš lahko katerikoli format in vrsto papirja, pri naročilu 26 strani fotoknjige, pa jih še 24 prejmeš brezplačno.

  1. Vnaprej si pripravi mapo s fotografijami, ki jih želiš vključiti v svojo fotoknjigo

To je eno najpomembnejših pravil. Če imaš na primer 1000 fotografij iz časa poletja, a želiš v svojo fotoknjigo vstaviti 50 ali 60 fotografij, je zelo pomembno, da predhodno narediš ožji izbor fotografij in jih shraniš v ločeno mapo, ki jo potem odpreš v CEWE fotoprogramu. V kolikor želiš v poletno fotoknjigo vključiti več izletov ali dopustov, ti svetujemo, da za vsak dogodek ustvariš ločeno mapo.

  • Posveti pozornost platnicam in uporabi okrasne premaze

Fotoknjiga ni le skupek spominov, ki ga občasno prelistaš. Lahko je tudi čudovita dekoracija, ki polepša tvojo poličko v stanovanju in s svojo zanimivo platnico kar vabi k ogledu vsebine.

Svetujemo ti, da malo več pozornosti nameniš oblikovanju naslovne strani, se poigraš z uporabo okrasnega premaza in na platnico dodaš fotografijo, ki zares zajema zgodbo tvojega poletja. In ne pozabi, oblikuješ lahko sprednjo in zadnjo stran, pa tudi hrbtišče fotoknjige.

  • Izkoristi vse prednosti, ki jih omogoča fotoprogram CEWE Fotosvet

Ali veš, da lahko v svojo fotoknjigo vstaviš tudi video? Povsem enostavno je, v fotoknjigi se izriše QR koda, ki jo med listanjem spominov le poskeniraš in v nekaj trenutkih se na ekranu tvojega telefona že predvaja video igranja med valovi ali opazovanja čudovitega sončnega zahoda.

Morda veš, da lahko strani okrasiš s čudoviti kliparti, ozadji in okvirčki neštetih tematik? Tako lahko fotografije iz morja še dodatno popestriš povsem po svojem okusu.

Nimaš veliko časa za oblikovanje fotoknjige? Ni problema, uporabi katero izmed grafičnih predlog, v katero le vstaviš svoje fotografije, dizajn pa je že v celoti oblikovan. Fotoprogram ti lahko tudi sam razporedi fotografije po straneh v kronološkem zaporedju.

  • Preveri vse novosti in naj tvoja fotoknjiga zablesti

Nič ne doda bolj osebnega pridiha kot unikaten ovitek, ki odraža edinstveno zgodbo skrito v njem. Z najnovejšo možnostjo personaliziranega ovitka lahko zdaj ustvariš fotoknjigo, ki že na prvi pogled pove, kakšni neprecenljivi spomini se skrivajo v njej. Hkrati pa ovitek predstavlja odlično zaščito fotoknjige pred zunanjimi vplivi.

Prav tako se nenehno posodablja seznam krasnih dizajnerskih predlog. Razporejene so po kategorijah. Pri oblikovanju poletne fotoknjige lahko tako raziščeš opcije v kategorijah Poletje, Potovanje ali Prosti čas.

  • Oglej si CEWE tutoriale in postani mojster oblikovanja

Na Youtube kanalu CEWE Slovenija vsak teden izide nov tutorial na določeno temo, ki te korak za korakom vodi čez postopek. Prepričani smo, da se v vsakem lahko naučiš kaj novega in postaneš avtor dih jemajočih dizajnov fotoknjig.

Tutoriale si lahko ogledaš tukaj.

Upamo, da ti bodo nasveti v pomoč in želimo ti obliko veselja in kreativnosti pri oblikovanju tvoje CEWE FOTOKNJIGE poletja!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več