Življenjski slog
02.09.2024 14:30

Deli z drugimi:

Share

Top 5 kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj, ko cena Bitcoina okreva

Bitcoin, najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu, je v zadnjih tednih močno povečal svojo vrednost. To je povečalo tudi zanimanje za sektor kriptovalut, saj trg kriptovalut običajno sledi ceni Bitcoina. In tako z nadaljnjo rastjo cene Bitcoina trg kriptovalut prinaša nove priložnosti, da izkoristite ta trend rasti. 

Vendar pa je ob tako številnih razpoložljivih možnostih lahko izziv določiti, v katere kriptovalute je vredno vlagati. Zato smo v tem vodniku izpostavili 5 najboljših kriptovalut, ki jih lahko upoštevate ob vrnitvi Bitcoina, ter vam ponudili vpoglede in analize, ki vam bodo v pomoč pri sprejemanju naložbenih odločitev. 

Najboljše kriptovalute, ki jih lahko kupite v 2024 

Če želite izvedeti več in sprejeti najboljšo naložbeno odločitev, smo na kratko pregledali vsako kriptovaluto na tem seznamu najboljših kriptovalut za nakup zdaj, ko se cena Bitcoina okreva.

1. Crypto All-Stars – Meme kovanec s prvim MemeVault sistemom stakinga

Ena od kriptovalut, ki se je uvrstila na naš seznam, je Crypto All-Stars ($STARS), meme kovanec, ki naj bi zamajal celoten prostor meme kovancev.

Ta meme kovanec hitro pridobiva na privlačnosti, saj je zasnovan tako, da izkorišča moč meme kulture v prostoru kriptovalut in je prvi enotni kovanec na svetu.

Z uvedbo prvega „MemeVault“ – sistema stakinga, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo žetone $STARS s shranjevanjem priljubljenih meme kovancev. 

Nekateri navdušenci nad kriptovalutami so ta projekt doslej označili za enega največjih projektov meme kovancev, kar jih je bilo kdajkoli zasnovanih, saj ta meme kovanec združuje vse najboljše meme kovance na svetu, vključno s PEPE, Dogecoin, Floki, Mog, Milady, Brett, Turbo in VEČ.

Na tej platformi bo „MemeVault“ mehanizem, prek katerega bodo imetniki meme kovancev vključno z Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Floki Inu, Milady, Bonk in številnimi drugimi, lahko zastavili svoje imetje. Nagrade za staking bodo nato razdeljene v žetonih $STARS. In če želite povečati svoj potencial za pridobivanje nagrad, imejte žeton $STARS in neposredno stavite svoje žetone $STARS na mehanizmu za staking Crypto All-Stars ter tako zaslužite APY v višini približno 2000 %. 

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

2. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki ima lastni L2 Blockchain

Naslednji na našem seznamu najboljših kriptovalut za nakup ob okrevanju Bitcoina je Pepe Unchained, priljubljen meme kovanec, ki ga je navdihnil lik „Pepe the Frog“ in vključuje mehanizem „play-to-earn“. 

Kovanec Pepe Unchained v bistvu združuje moč kulture memov z igranjem na verižnih blokih. Model „play-to-earn“ nagovarja široko občinstvo, kovanec pa je zaradi svoje blagovne znamke postal zelo prepoznaven v tem prostoru.

Ena od značilnosti, ki Pepe Unchained razlikuje od drugih meme kovancev, je njegov nov pristop k tehnologiji veriženja blokov. Pepe Unchained deluje na lastni verigi blokov Layer 2, Pepe Chain, ki obljublja neprimerljivo hitrost in nizke transakcijske provizije. 

V skladu s poročilom projekta Pepe Chain na primer ponuja transakcije, ki so 100-krat hitrejše od transakcij v Ethereumu, skupaj s takojšnjim premostitvijo med Ethereumom in Pepe Chain. Zaradi tega je privlačna možnost za navdušence nad meme kovanci, ki iščejo učinkovitost in skalabilnost.

Imetniki žetona $PEPU imajo še več razlogov za navdušenje, saj ekosistem Pepe Unchained vključuje protokol za staking, ki uporabnikom omogoča, da svoje žetone zaklenejo v zameno za visoke letne donose. Ta protokol je že v uporabi, saj je bilo do zdaj zaklenjenih že več kot 824 milijonov žetonov $PEPU, kar je jasen znak zaupanja vlagateljev v projekt.

Predprodaja Pepe Unchained je bila doslej izjemno uspešna, saj je ekipa zbrala že več kot 10,3 milijona dolarjev. En žeton $PEPU se trenutno trguje za 0,0092734 USD, kar bo verjetno znižana cena v primerjavi s končno kotizacijsko ceno na borzi DEX, zato je zdaj primeren čas za vlagatelje, da se vključijo. 

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

3. Shiba Shootout – Divji zahod kriptovalute je meja

Shiba Shootout je žeton na temo Shiba Inu, v katerem se legendarna ikona psa pomerita v divjem zahodnem boju po sistemu igra za zaslužek (P2E). Ta platforma, ki je v zadnjem času zelo priljubljena, v bistvu združuje privlačnost meme kovancev z interaktivno naravo iger na srečo.

 Ker priljubljenost trenda GameFi narašča, je Shiba Shootout v dobri poziciji, da izkoristi ta trend, zaradi česar je ena najboljših kriptovalut za nakup zdaj, ko se cena Bitcoina okreva.

 Žeton $SHIBASHOOT, sredstvo ERC-20, spodbuja številne dejavnosti ekosistema za uporabnike. Te vključujejo nagrade za napotitev v Posse, sodelovanje v skupnosti Campfire Stories in igrificirane zračne kapljice Lucky Lasso Lotteries. 

Žeton je trenutno v predprodaji in vlagateljem ponuja priložnost, da v projekte vlagajo po znižani ceni. V predprodaji je bilo zbranih več kot 1 milijon dolarjev, en žeton $SHIBASHOOT pa se trenutno prodaja po ceni 0,02 dolarja. Ker je Shiba Shootout že dosegel svoje cilje, so napovedi glede cene tega žetona izjemno pozitivne. 

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

4. Mega Dice Token – 1. mesto na seznamu iger na verigi blokov Solana

Naslednji na našem seznamu je Mega Dice Token, ki je že zdaj hitro rastoča globalna blagovna znamka kripto igralnic z več kot 50 tisoč igralci. Njen izvorni žeton, Mega Dice Token, vlagateljem ponuja izpostavljenost industriji spletnih iger na srečo prek decentralizirane platforme. 

Z uporabo tehnologije veriženja blokov za izboljšanje preglednosti se je igralnica Mega Dice uvrstila na naslovnice kriptografske industrije. In ker decentralizirane igre na srečo postajajo vse bolj priljubljene, projekt Mega Dice dobiva zagon, zlasti v regijah, kjer so tradicionalne spletne igre na srečo omejene.

Domači žeton, $DICE, je zdaj v predprodaji, pri čemer bodo zgodnji vlagatelji prejeli 35 % od 420 milijonov žetonov. $DICE je mogoče unovčiti na igralniški platformi in platformi za športne stave Mega Dice za ekskluzivne spodbude in dostop do iger. Pri dolgoročnem nalaganju zagotavlja znatne nagrade, z njim pa je mogoče kupiti tudi omejene izdaje NFT. Poleg tega kampanja za izkrcanje v zraku in sistem priporočil zagotavljata dodatne spodbude za vlagatelje.

Obiščite predprodajo Meme Dice

5. Meme Games – Meme kovanec z olimpijsko tematiko

Naslednja na našem seznamu je The Meme Games, nova platforma, ki združuje kulturo memov s tekmovalnimi igrami in udeležencem ponuja nagrade. The Meme Games se pridružuje naraščajočemu trendu združevanja kulture memov z interaktivnimi igralnimi izkušnjami. 

Na tej platformi lahko igralci tekmujejo v različnih igrah in si prislužijo nagrade v obliki žetonov. Zaradi te mešanice zabave in finančnih spodbud je The Meme Games hitro rastoč projekt na področju meme kovancev z velikim potencialom za prihodnjo rast.

Z naložbo v njegov lastni žeton $MGMES lahko izberete svojega najljubšega športnika in spremljate njegovo tekmovanje za zlato. En kovanec $MGMES se zdaj trguje po ceni 0,0093 USD, nekateri pa napovedujejo, da ima 100-kratni potencial. 

Obiščite predprodajo the Meme Games


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več