Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
30.08.2024 12:40

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte pametno tehnologijo Galaxy AI – vaš nepogrešljiv spremljevalec za povratek v šolo in službo!

Ne zamudite! Top ponudba tega meseca

Z začetkom novega šolskega leta in vrnitvijo v pisarne je čas za nadgradnjo vaše tehnologije. Samsung vam predstavlja najnovejšo linijo pametnih telefonov, ki jih poganja Galaxy AI, s čimer zagotavlja pametnejšo in bolj prilagodljivo uporabniško izkušnjo. Ti telefoni so zasnovani tako, da se prilagodijo vašemu življenjskemu slogu in vam pomagajo ostati organizirani, produktivni ter povezani v vseh trenutkih dneva.

Galaxy Z Fold6: Večopravilnost na dosegu roke

Prepogljiv pametni telefon Galaxy Z Fold6 odpira nova obzorja večopravilnosti. S svojim velikim, prepogljivim zaslonom vam omogoča, da sočasno uporabljate več aplikacij in izboljšate svojo produktivnost na poti. Funkcije, kot je Več oken, vam omogočajo, da upravljate več nalog hkrati, ne da bi morali preklapljati med aplikacijami, kar je popolno za učence, študente in profesionalce, ki potrebujejo večopravilnost.

Z Galaxy AI[1] vam Galaxy Z Fold6 omogoča personalizirano uporabniško izkušnjo. Telefon se uči vaših navad in predlaga optimizirane načine uporabe, da se lahko osredotočite na tisto, kar je zares pomembno. Naj gre za urejanje dokumentov, sodelovanje na video klicih ali preprosto brskanje po spletu – z Galaxy Z Fold6 je vse lažje in bolj tekoče.

Galaxy S24 Ultra: Vrhunska kamera in zmogljivost

Galaxy S24 Ultra prinaša najnovejšo tehnologijo kamere, ki jo poganja umetna inteligenca, za zajemanje osupljivih fotografij in videoposnetkov. Z 200 MP glavnim senzorjemm kamere in naprednimi funkcijami, kot je Nightography za najboljše nočne fotografije, je ta telefon popoln za ustvarjalce vsebin in tiste, ki radi delijo svoje trenutke s prijatelji in družino.

Poleg vrhunske kamere Galaxy S24 Ultra ponuja tudi izjemno zmogljivost. S svojim hitrim procesorjem in velikim pomnilnikom je pripravljen na vse, od iger in grafično zahtevnih aplikacij do večopravilnosti in urejanja videov. Galaxy AI prilagodi delovanje telefona vašim potrebam, tako da lahko uživate v brezhibni izkušnji, ne glede na to, kaj počnete.

Galaxy AI za uspešno šolsko leto

Za vse, ki se vračajo v šolske klopi, je Galaxy A55 5G odlična izbira. Z zmogljivostmi 5G in optimizirano baterijo lahko ostanete povezani in produktivni ves dan. Pametni telefon vam pomaga upravljati urnik in srečanja ter zagotavlja, da nikoli ne zamudite pomembnih obvestil. Je vsestransko uporaben in po vem ima na voljo tudi funkcijo Iskanje z obkroževanjem, da je vaše življenje še bolj poenostavljeno.

Ekosistem Galaxy

Ena od največjih prednosti Galaxy telefonov je brezhibna povezljivost z drugimi Galaxy napravami. Ne glede na to, ali uporabljate pametni telefon, tablični računalnik, nosljivo napravo ali televizor, lahko z Galaxy AI enostavno preklapljate med napravami in ohranjate neprekinjen tok informacij. Funkcije, kot so Quick Share za hitro deljenje datotek in SmartThings za nadzor pametnega doma, vam omogočajo, da ostanete organizirani in povezani, kjer koli že ste.

Ekskluzivna ponudba: Prejmite darila ob nakupu!

Samsung vam ponuja ekskluzivno promocijo ob nakupu izbranih pametnih telefonov Galaxy. Ne zamudite priložnosti in prejmite darila, ki bodo še izboljšala vašo uporabniško izkušnjo:

  • Galaxy Z Fold6 ali Galaxy S24 Ultra: Pridobite fitnes zapestnico Galaxy Fit3, brezžične slušalke Galaxy Buds3 Pro in tablični računalnik Galaxy Tab A9+.
  • Galaxy S24, S24+, Galaxy Z Flip6 ali Galaxy S23 FE, S23: Uživajte v fitnes zapestnici Galaxy Fit3 in brezžičnih slušalkah Galaxy Buds3 Pro.
  • Galaxy A55 5G: Prejmite tablični računalnik Galaxy Tab A9, da boste vedno povezani in pripravljeni na nove izzive.

Ne zamudite te priložnosti za nadgradnjo!

Promocija traja od 30. 8. do 29. 9. 2024 ali do razprodaje zalog daril. Za več informacij in nakup obiščite našo spletno stran Samsung. Pripravite se na novo šolsko leto ali delovne izzive z najnovejšo tehnologijo Galaxy AI!

Odkrijte pametnejšo prihodnost z Galaxy AI – vaša tehnologija, vaša pravila!


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35