Digitalizacija
Poslovne rešitve
27.08.2024 15:47
Posodobljeno 7 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mikrocopov spletni seminar: InDoc EDGE – vaša rešitev za digitalizacijo poslovanja

Želite digitalizirati poslovanje, pa nimate dovolj ljudi, časa in sredstev? Si želite poenostaviti delo v ekipi in učinkoviteje poslovati? Na brezplačnem spletnem seminarju podjetja Mikrocop, ki bo 19. septembra ob 11.00 uri, boste izvedeli, kako.

Z InDoc EDGE rešitvijo se lahko podjetja osredotočajo na svoje glavne dejavnosti, medtem ko digitalna preobrazba teče vzporedno skoraj neopazno. Kako, bosta na spletnem seminarju predstavila Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja in prodajna specialistka Ajda Progar. Kako enostavno je ustvariti, iskati, deliti, podpisati ter varno hraniti poslovno dokumentacijo z oblačno rešitvijo InDoc EDGE, izveste 19. septembra ob 11. uri, prijave so odprte.

InDoc EDGE je digitalna rešitev, ki ustreza dinamiki in potrebam tako velikih kot manjših podjetij. Za srednje velika in mala podjetja rešitev vključuje vnaprej definirano konfiguracijo sistema, pred-nastavljene vrste dokumentov in strukturo map. Uporabljati je možno preverjene poslovne rešitve za učinkovito sodelovanje, kar odpravlja potrebo po dragih prilagoditvah in dolgih uvajalnih obdobjih.

Mnogi menijo, da se manjša podjetja soočajo z edinstvenimi izzivi digitalizacije. Vendar realnost kaže, da si v mnogih segmentih delijo potrebe in zahteve z večjimi korporacijami. Določeni procesi, potrebe in dokumenti so namreč skupni praktično vsem podjetjem, ne glede na velikost podjetja in njegovo panogo. Imajo pa praviloma manjša podjetja večjo sposobnost prilagajanja in so zato pri vpeljavi sprememb in novih tehnologij lahko hitrejša. Uvedba ne zahteva daljših projektov implementacije in večjih investicijskih stroškov, omogoča pa enostavno sodelovanje v ekipi, z zunanjimi partnerji in strankami na varen način.

Nekaj iz vsebine seminarja:

  • učinkovito upravljanje dokumentacije
  • e-podpisovanje
  • brezšivno sodelovanje
  • mobilna aplikacija
  • dobre prakse
  • 30-dnevna brezplačna uporaba

O PREDAVATELJIH

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000, izkušnje pa je pridobival na področjih upravljanja dokumentov in procesov. V Mikrocopu podjetjem iz različnih dejavnosti pomaga povečati učinkovitost poslovanja z vpeljavo rešitev za bolj optimalno delo.

Ajda Progar je specialistka na področju prodaje in marketinga. Potrebe Mikrocopovih strank vsakodnevno usklajuje z ustreznimi rešitvami in zavzeto skrbi za njihovo dolgoročno zadovoljstvo. Verjame, da je ključ za uspešno digitalno preobrazbo upoštevanje potreb strank in oblikovanje ustreznih rešitev, ki na dolgi rok prinašajo dodano vrednost in strankam omogočijo, da se osredotočijo na primarno dejavnost.

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.

www.mikrocop.si // www.indocedge.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalno poslovanje

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več