Življenjski slog
21.08.2024 12:45
Posodobljeno 4 ure nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition: odličen sesalnik za vedno čist dom

Čiščenje zahvaljujoč naprednim robotskim sesalnikom postalo lažje kot kdaj koli prej. Eden izmed zanimivejših modelov na trgu je Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition, ki združuje sesanje in brisanje tal v eni napravi.
Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi

Nadgrajena različica robotskega sesalnika Xiaomi Mijia 3C s svojo močjo, inteligentnimi funkcijami in enostavno uporabo predstavlja odličnega pomočnika za vsak dom.

Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition se ponaša z izjemno močjo sesanja, ki doseže 5000 Pa. Ta zmogljivi ventilator omogoča učinkovito čiščenje tudi najbolj trdovratne umazanije, pri čemer lahko izbirate med tremi različnimi načini sesanja, prilagojenimi vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za vsakodnevno čiščenje prahu ali odstranjevanje nekoliko trdovratnejših madežev, zagotavlja vrhunske rezultate.

Pametno upravljanje MiHome

Zahvaljujoč povezavi z aplikacijo MiHome, lahko Xiaomi Mijia 3C upravljate kar na daljavo. Aplikacija omogoča spremljanje napredka čiščenja v realnem času, prilagajanje nastavitev in celo načrtovanje čiščenja glede na vaše dnevne aktivnosti. Tako vam ni več treba skrbeti za čiščenje, saj lahko vse upravljate iz udobja svojega kavča ali celo na poti.

Natančno načrtovanje poti

Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition zagotavlja optimalno čiščenje vašega doma. Njegova inteligentna strategija poti sesanja in brisanja tal omogoča temeljitejše čiščenje površin, saj zajame vse kotičke in učinkovito odstranjuje umazanijo. Poleg tega robot uporablja napreden LDS laserski navigacijski sistem, ki omogoča natančno kartiranje, navigacijo in prepoznavanje okolice, s čimer se izogiba preskočenim območjem ali podvajanju.

Večja praktičnost in manj motenj

Z nadgrajenimi funkcijami, kot sta večja posoda za smeti (400 ml) in vodo (270 ml) Xiaomi Mijia 3C zmanjša potrebo po pogostem praznjenju in polnjenju, kar pripomore k brezskrbnejši uporabi. Zmogljivost teh posod omogoča daljša čiščenja, ne da bi morali vmes ustaviti robota. Poleg tega kompaktna zasnova s premerom 325 mm omogoča enostavno shranjevanje, saj zavzame zelo malo prostora.

Xiaomi integracija

Ena izmed ključnih prednosti tega robota je njegova sposobnost integracije z drugimi Xiaomi pametnimi napravami prek aplikacije MiHome. To omogoča popolnoma personalizirane rešitve čiščenja, prilagojene vašim specifičnim potrebam. Z dodatnimi senzorji robot učinkovito zaznava ovire in preprečuje trke ali zastoje, kar zagotavlja nemoteno in brezskrbno delovanje.

Sesalnik Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition je zdaj na voljo za 213,89 €. Pošljejo vam ga iz evropskega skladišča, ob čemer vam tudi poštnine ne zaračunajo. Več specifikacij in možnost nakupa na voljo je TUKAJ.


Obvestilo Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več