Življenjski slog
14.08.2024 13:15

Deli z drugimi:

Share

Cena Bitcoina še naprej narašča: 5 kovancev, ki bi lahko bili naslednji

Razpoloženje na trgu kriptovalut se spreminja v bikovsko, saj je vodilni Bitcoin presegel 60 tisoč dolarjev.

Medtem ko Bitcoin pridobiva na hitrosti, pa se krepi tudi trg altcoinov.

Oglejmo si pet najpomembnejših, ki bi lahko naslednji dosegli visoke donose.

1. PlayDoge – Nov play-2-earn meme kovanec, ki črpa navdih iz Tamagotchija

PlayDoge, ki združuje trende kovancev P2E (Play-to-Earn) in meme kovancev, je pripravljen na viralno rast na trgu.

Igra PlayDoge je navdihnjena z uspešnico iz 90. let prejšnjega stoletja Tamagotchi in ima nostalgičen čar, ki bi lahko pritegnil 82 milijonov enot originalne igre.

Vendar pa PlayDoge širi svojo privlačnost z vključitvijo teme Dogecoin in nagrad P2E.

Podobno kot v izvirni igri bodo tudi v igri PlayDoge uporabniki skrbeli za virtualnega hišnega ljubljenčka, ki bo srečen, zdrav in zabaven.

Bolj kot bodo skrbeli za svoje hišne ljubljenčke, več točk XP bodo zaslužili. Te točke XP se pretvorijo v nagrade $PLAY.

Imetniki žetonov $PLAY lahko svoje žetone tudi zastavijo in si tako prislužijo več nagrad. Trenutno poteka predprodaja žetonov PlayDoge. Do zdaj je zbrala 6 milijonov dolarjev, njena cena pa trenutno znaša 0,00527 dolarja.

Vendar se bo cena $PLAY v predprodaji med kampanjo zviševala, zato morajo morebitni kupci ukrepati hitro.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki ponuja 100x večje hitrosti od Ethereuma

Če bo Ethereum pridobil zagon, kot pričakuje trg, obstaja velika možnost, da bo Pepe Unchained eksplodiral.

Medtem ko lahko Pepe ponuja izpostavljenost beta na Ethereumu, Pepe Unchained ponuja izpostavljenost beta na Pepe.

Čeprav je Pepe Unchained soroden po imenu in blagovni znamki, ima nekaj velikih prednosti pred Pepejem. Prvič, trenutno je v predprodaji, zato je njegova tržna vrednost veliko nižja.

Najpomembneje pa je, da ima Pepe Unchained vodilno uporabnost na trgu. Gradi dom za meme kovance z verigo blokov Ethereum layer 2.

Obljublja 100-krat večje hitrosti kot Ethereum in veliko cenejše provizije.

Pepe Unchained ima tudi možnost stakinga, raziskovalca blokov in namenski most za Ethereum.

Z odnosom do Pepeja in robustnim primerom uporabe bi lahko imel $PEPU svetlo prihodnost.

Predprodaja Pepe Unchained je v teku in trenutno znaša 0,0089461 USD. Vendar se bo cena ves čas zviševala, naslednje zvišanje pa bo sledilo v enem dnevu.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

3. Shiba Shootout – Nova Shiba Inu, ki ponuja mobilno igro Shiba Sharpshooter

Shiba Shootout je nov udeleženec na področju meme kovancev, ki pozornost vzbuja zaradi svoje edinstvene mešanice kriptoigre in sodelovanja s skupnostjo. V središču projekta je mobilna igra “play-to-earn” (P2E), imenovana Shiba Sharpshooter, v kateri igralci sodelujejo v razburljivih dvobojih, da bi zaslužili žetone $SHIBASHOOT. 

Ta pristop, ki temelji na igri, dopolnjuje več drugih interaktivnih funkcij, kot so nagrade Posse Rewards za priporočanje prijateljev in loterija Lucky Lasso, ki ponuja pomembne nagrade. V predprodaji igre Shiba Shootout je bilo zbranih že več kot 800.000 USD, kar kaže na močno podporo skupnosti kljub širšim tržnim nihanjem.

Projekt ponuja tudi visok donos prek programa Cactus Staking, ki se ponaša z letnim odstotnim donosom (APY), ki presega 1 050 %. 

Shiba Shootout je s svojo stopenjsko cenovno strategijo med predprodajo spodbudil zgodnje naložbe, njegovi razvijalci pa so za predprodajo namenili 35 % celotne ponudbe žetonov, dodatna sredstva pa so bila namenjena nagradam za stakge in trženjskim prizadevanjem. Ta poudarek na trajnosti in vključevanju skupnosti postavlja Shiba Shootout kot potencialno uspešnega igralca na področju meme kovancev.

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

4. Base Dawgz – Nov meme kovanec na verigi blokov Base

Base Dawgz je še en nastajajoči meme kovanec, ki je pritegnil pozornost zaradi svojega strateškega pristopa delovanja v več omrežjih veriženja blokov. Ta zmožnost več verig je zasnovana za čim večjo dostopnost in prepoznavnost blagovne znamke, kar mu omogoča, da izkoristi različne baze uporabnikov. 

Žeton, $DAWGZ, je že doživel veliko povpraševanje, saj je v predprodaji zbral skoraj 3 milijone dolarjev. Ekosistem projekta vključuje nagrade za vložke in funkcije vključevanja skupnosti, zaradi česar je močan konkurent na prenatrpanem trgu kovancev za meme. 

Analitiki menijo, da bi Base Dawgz lahko ponudil precejšnje donose, zlasti zaradi nizke tržne kapitalizacije in inovativnih konceptov, kot sta “share-to-earn” in “refer-to-earn”, ki so povečali njegovo privlačnost med vlagatelji.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. Sponge V2 – Posodbljena različica SPONGE kovanca, ki je dosegel 100x rast

Sponge V2 je posodobljena različica prvotnega kovanca $SPONGE, ki je bil predstavljen, da bi izkoristil viralni uspeh svojega predhodnika. Prehod na V2 vključuje več ključnih posodobitev, vključno z izboljšano tokenomiko in integracijo z omrežjem Polygon, ki ponuja nižje provizije in hitrejše transakcije. 

Ta prehod je bil dobro sprejet, saj so se začele izvajati precejšnje aktivnosti vplačevanja in premostitve, kar je povzročilo znatno povečanje tržne vrednosti kovanca. Različica V2 je zasnovana tako, da bo nadomestila prvotni $SPONGE in imetnikom ponudila možnost, da zastavijo svoje žetone V1 in tako zaslužijo nagrade V2, zaradi česar je privlačna možnost za dolgoročne vlagatelje.

Sponge V2 se je pozicioniral kot potencialni vodilni na področju kriptožetonov Layer 3, saj izkorišča skalabilnost in hitrost omrežja Polygon. Cilj projekta je ustvariti robusten ekosistem okoli svojega žetona, vključno z razvojem igre, ki bi lahko spodbudila nadaljnje sprejetje in povpraševanje po žetonu $SPONGE. 

S strateškim prehodom na Polygon in trenutnim bikovskim razpoloženjem na širšem trgu kriptovalut je Sponge V2 pripravljen na potencialno znatno rast v prihodnjih letih.

Obiščite predprodajo Sponge V2


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več