Življenjski slog
07.08.2024 11:45

Deli z drugimi:

Share

Top 5 kriptovalut za nakup po velikem padcu Ethereuma

V zadnjem letu je trg kriptovalut doživel dramatične vzpone in padce. Leto se je začelo s precejšnjo rastjo cen kriptovalut, čemur je junija in v začetku julija sledil padec cen. Medtem ko je konec julija prišlo do močnega okrevanja, je širši trg kriptovalut v prvih dneh avgusta doživel še en velik padec, pri čemer so se glavna sredstva, kot sta Bitcoin in Ethereum, znižala za več kot 10 % oziroma 20 %. 

Kljub velikim likvidacijam, ki jih je povzročil trenutni medvedji trg, pa spretni vlagatelji še vedno upajo in nestrpno opazujejo najboljše altcoine, ki bi jih lahko kupili, preden si trg opomore. Ne glede na to, ali iščete uveljavljene kovance ali raziskujete novejše projekte, vam bo ta vodnik pomagal najti najboljše altcoine za nakup, preden se začne naslednja kriptovalutna bikovska serija. 

Najboljši altcoini za nakup pred začetkom bikovske serije kriptovalut

Da bi izvedeli več in sprejeli najboljšo naložbeno odločitev, smo opravili podrobno raziskavo o vsakem altcoinu, ki ga lahko kupite, preden se začne kriptografska bikovska serija. 

1. Meme Games – Olimpijski kovanec, navdihnjen z memi

Naslednji na našem seznamu je The Meme Games, priljubljen projekt meme kovancev, ki velja za enega najboljših altcoinov za nakup v tem trenutku. Gre za meme kovanec, ki so ga navdihnile Olimpijske igre in je v zadnjem času postal prava senzacija, saj je v predprodaji zbral skoraj 340 tisoč dolarjev.

Projekt v bistvu združuje pet likov meme kovancev, med katerimi so Pepe, Dogecoin, WIF, Brett in Turbo. V tej zabavni igri lahko posamezniki ob nakupu žetonov MGMES v vrednosti $MGMES osvojijo žetonski bonus. 

Zaradi vse večjega navdušenja nad olimpijskimi igrami bo altcoin Meme Games verjetno eden najbolj zanimivih kriptoprojektov v naslednjih nekaj mesecih. Mnogi ga že označujejo za “uradni” meme kovanec olimpijskih iger 2024 v Parizu.

Ta meme kovanec se trenutno trguje za samo 0,00915 USD, številni analitiki pa temu kovancu meme napovedujejo 100-kratni potencial. Ključna značilnost, ki prispeva k tem napovedim, je nagrada za vložek, ki jo ponuja projekt. V zgodnjih krogih predprodaje lahko vlagatelji zaslužijo trimestno nagrado APY. 

Obiščite predprodajo Meme Games

2. Shiba Shootout – Meme kovanec s temo Divjega zahoda

Na podlagi priljubljenosti žetona Shiba Inu je Shiba Shootout nov žeton v predprodaji, ki se osredotoča na igre in dogodke, ki jih vodi skupnost. Od začetka predprodaje je edinstveni pristop žetona k vključevanju skupnosti z interaktivnimi igrami pritegnil veliko pozornosti.

Ta žeton je bil ustvarjen predvsem za skupnost, saj je namenjen nagrajevanju svojih uporabnikov. Vlagatelji so lahko na primer del programa za napotitev “Posse Rewards” in zaslužijo žetone za vsako uspešno napotitev ali pa svoje žetone vložijo v “Cactus Staking”, funkcijo, ki trenutno ponuja več kot 1000-odstotni letni donos. 

Ideja je precej preprosta – uporabniki na tej platformi lahko kupujejo vstopnice in loterije z žetoni $SHIBASHOOT ter prejemajo nagrade za deljenje zabavnih zgodb, vstop v loterije in vlaganje žetonov v mehanizme za staking. Na tej platformi s kavbojsko tematiko lahko uporabijo tudi možnost “Zgodbe ob tabornem ognju” in delijo zabavne zgodbe o svojih izkušnjah z meme kovanci. Najzanimivejše zgodbe so nagrajene z domačim žetonom. 

Trenutno je cena žetona $SHIBASHOOT v predprodaji znižana na samo 0,0198 USD za žeton. V nekaj mesecih je bilo v predprodaji zbranih skoraj 900 tisoč dolarjev, kar kaže na priljubljenost tega novega projekta. 

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

3. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki lansira Layer 2

Pepe Unchained je zagotovo eden najboljših memecoinov, ki jih lahko trenutno kupite, saj predstavlja revolucionarni projekt in je trenutno izjemno priljubljen altcoin projekt med vlagatelji v kriptovalute in analitiki.

Projekt vključuje decentralizirano borzo in tržnico NFT, zaradi česar je večplastna naložbena možnost. Njegov izvorni žeton, $PEPU, je eden najboljših altcoinov, v katere lahko investirate pred bikovsko kriptovaluto, saj je v primerjavi z izvirnim kovancem Pepe z lastnim blockchainom plasti 2 občutno izboljšan. 

Pepe Unchained je izboljšana različica prvotnega Pepeja in rešuje številne težave za takojšnje in poceni premostitev med ETH in Pepe Chain. Pravzaprav je eden od razlogov, da se je ta altcoin uvrstil na ta seznam, njegova večja količinska zmogljivost, ki naj bi bila 100-krat hitrejša od Ethereuma. S tako impresivno izboljšavo ne preseneča, da analitiki menijo, da je to lahko naslednji kovanec z 10-kratno rastjo.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

4. Base Dawgz – Meme kovanec z motivom dinamičnega psa

Base Dawgz je revolucionaren meme kovanec, ki bo istočasno izšel na platformah Base, Ethereum, Avalanche, Solana in pametni verigi BNB. Žeton je bil ustanovljen v bazi Base, Coinbasejevi plasti 2 za Ethereum, kar je pomembno glede na to, da ta hitro postaja središče za trgovanje z meme kovanci.

Najnovejša uvedba meme kovanca Base, $BRETT, je poskočila za več kot 100-krat, številni kriptoanalitiki pa napovedujejo, da lahko $DAWGZ stori enako. Base Dawgz je meme kovanec, ki sta ga navdihnila duh base jumpinga in kulturni fenomen mema Shiba Inu. Zasnovan je bil za tiste, ki hrepenijo po pustolovščinah in inovacijah, vlagateljem pa želi prinesti edinstveno večkovinsko izkušnjo. 

Imetniki žetonov lahko zaslužijo tudi s programom “povabi in zasluži”, saj morajo le kopirati svojo napotitveno povezavo in jo poslati prijateljem, za vsak nakup, opravljen prek njihove povezave, pa bodo prejeli 10 % zneska nakupa v USDT.

Predprodaja Base Dawgz se je začela ognjevito in je v samo mesecu dni od začetka zbrala več kot 2,8 milijona dolarjev. Shema “share-to-earn”, ki imetnikom žetonov $DAWGZ plačuje za ponovno deljenje vsebine Base Dawgz, pripomore k hitremu pridobivanju zagona projekta. 

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. 99Bitcoins – Revolucionarni žeton Learn-To Earn

99Bitcoins je še ena kriptovaluta z velikim potencialom rasti pred začetkom bikovske serije kriptovalut. Ker je 99Bitcoins že več kot desetletje vodilna platforma za izobraževanje o kriptovalutah, je zasnovana tako, da uporabnike nagrajuje za učenje o kriptovalutah.

Platforma, ki je bila ustanovljena leta 2013, še pred uvedbo nekaterih drugih kriptovalut, kot je Ethereum, ponuja široko paleto tečajev, vodnikov in učbenikov o kriptovalutah in njihovem trgu. Trenutno se lahko pohvali z 2,8 milijona naročnikov elektronske pošte, 709 tisoč sledilci skupnosti in skupno 79 ur vrednimi tečaji o kriptovalutah. 

Pred kratkim je 99Bitcoins predstavil svoj žeton, s katerim je vzpostavil ekosistem učenja in zaslužka s žetonom, ki ima v okviru platforme ključno funkcijo. S 17 % količine žetonov, namenjenih za nagrade skupnosti, želi 99BTC imetnikom žetonov in članom skupnosti zagotoviti številne ugodnosti. 

Uporabniki lahko na primer zaslužijo brezplačne žetone $99BTC z opravljanjem izobraževalnih tečajev in kvizov na platformi, ta program pa bo prispeval k dolgoročnemu cilju podjetja, da pomaga uporabnikom pri maksimiranju nagrad na bikovskem trgu.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Ali prihaja bikovska serija v avgustu 2024?

Nestanovitnost trga kriptovalut prinaša tveganja in priložnosti, vendar lahko vlagatelji z obveščenostjo in strateškimi naložbami izkoristijo naslednjo bikovsko serijo kriptovalut. Ob nedavnem padcu celotne tržne kapitalizacije kriptovalut za približno 12 % v zadnjih 24 urah so nekateri vlagatelji začeli kupovati padce v prepričanju, da bo morda sledilo obsežno okrevanje.

Poleg Bitcoina bi morali trgovci razmisliti tudi o nakupu altcoinov, kot so tisti, ki so omenjeni v našem vodniku za naslednjo kripto bikovsko serijo.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več