Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
02.08.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

Kyocera slavi na podelitvi nagrad Keypoint Intelligence

Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij za dokumentne rešitve na svetu, je na podelitvi nagrad BLI za leto 2024 prejelo prestižno priznanje za najbolj barvno skladno blagovno znamko A3 tiskalnikov in multifunkcijskih naprav za obdobje 2024–2026. Te cenjene nagrade podeljuje Keypoint Intelligence, vodilna svetovna raziskovalna hiša, ki se ukvarja s primerjalnimi analizami in testiranjem izdelkov v industriji digitalnih naprav za tiskanje.

Nagrade Keypoint Intelligence so priznanje izdelkom in podjetjem, ki so se izkazala z vrhunsko zmogljivostjo skozi rigorozna testiranja in laboratorijske analize. Kyocera je prejela nagrado za A3 linijo leta, kar je dokaz izjemne zmogljivosti njenih naprav v kategorijah, kot so hitrost tiskanja, varnost, kakovost izpisa, zanesljivost in enostavnost uporabe. Kyocerina linija naprav A3 je v večini primerjav prekašala konkurenco in se izkazala za najbolj zanesljivo med visoko zmogljivimi izdelki.

Nagrada za najbolj barvno skladno blagovno znamko A3 se podeljuje vsaka tri leta podjetju, katerega linija A3 je po petih letih nenehnega testiranja dosegla prvo mesto. Kyocerina zmaga v tej kategoriji potrjuje dolgoživost in zanesljivost njenih naprav A3, kar pomeni, da lahko uporabniki zaupajo v njihovo učinkovitost in trajnost.

»Navdušeni smo, da nam je Keypoint Intelligence podelil ti dve prestižni priznanji,« pravi Jose Estébanez, podpredsednik korporativnega marketinga. »Naše naprave ne ponujajo le izjemne zanesljivosti, hitrosti in varnosti, ampak so tudi enostavne za uporabo in vzdrževanje. Podjetjem ponujamo vsestranske naprave A3, ki izpolnjujejo njihove razvijajoče se potrebe, in še naprej bomo uvajali nove rešitve, ki nas ohranjajo v ospredju sodobne pisarniške tehnologije.«

Nagrada za linijo leta slavi podjetje, ki ponuja najširši nabor strojne opreme, katere linije so se ves čas testiranja dosledno izkazale za nadpovprečne. Medtem nagrada za najbolj barvno skladno blagovno znamko A3 temelji na zadnjih petih letih testiranj, da se določi, kateri proizvajalec ponuja najbolj zanesljivo barvno zmogljivost.

Kyocerina tehnologija A3 ponuja sodobnim organizacijam neprecenljivo brezskrbnost glede kakovosti. Poleg dveh glavnih nagrad je Keypoint Intelligence Kyocero nagradil tudi z 10 nagradami BLI 2024 Pick Awards za posamezne naprave TASKalfa in z zlatim certifikatom zanesljivosti.

Keypoint Intelligence je globalni vodja na področju podatkov in tržnega obveščanja za industrijo digitalnih naprav za tiskanje, ki ponuja analitične informacije, konkurenčne obveščevalne podatke in omogoča prodajo v industriji tiskalnikov in MFP.

»Ta fantastičen dosežek ni le znak odobritve strokovnjakov iz industrije, ampak tudi potrjuje naš na stranke osredotočen pristop k inovacijam izdelkov. Naše naprave so prepoznane po svoji zanesljivosti, enostavni uporabi in kakovosti – značilnostih, ki jih z velikim ponosom zagotavljamo našim strankam,« je še dodal Estebanez.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več