Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
30.07.2024 07:34
Posodobljeno 5 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revolucija povezljivosti v pisarni

V današnjem hitrem poslovnem okolju je brezhibna povezljivost ne le razkošje, ampak nujnost. Sodobna pisarna zahteva naprave, ki se lahko prilagajajo dinamični naravi dela, omogočajo brezhibno sodelovanje in učinkovito upravljanje delovnih procesov. Tu nastopi Konica Minolta nova bizhub i-Serija multifunkcijskih tiskalnikov , ki je zasnovana tako, da na novo opredeljuje povezljivost na delovnem mestu.

V jedru nove bizhub i-Serije leži zavezanost k povezljivosti, ki presega zgolj funkcionalnost. Multifunkcijski tiskalniki delujejo kot osrednje vozlišče za upravljanje dokumentov, tiskanje, optično branje (skeniranje) in celo komunikacijo, saj se brez težav integrirajo v digitalni ekosistem vsake organizacije. Vendar pa so napredne funkcije povezljivosti tiste, ki resnično izstopajo.

Omrežna integracija
Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije so zasnovani tako, da se brez težav integrirajo v obstoječe omrežne infrastrukture, tudi brezžične. S podporo standardnim omrežnim protokolom, kot so TCP/IP in SNMP, se nova bizhub i-Serija enostavno vključi v pisarniško omrežje, kar omogoča uporabnikom dostop do njih iz katere koli povezane naprave. Tako je mogoče naloge tiskanja, skeniranja in faksiranja sprožiti in spremljati z namiznih in prenosnih računalnikov ali celo mobilnih naprav, kar povečuje produktivnost in udobje.

Povezljivost s oblakom
V dobi, v kateri prevladuje računalništvo v oblaku, nova bizhub i-Serija z odprtimi rokami sprejema oblak. Multifunkcijski tiskalniki omogočajo integracijo s priljubljenimi storitvami shranjevanja v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox in Microsoft OneDrive, kar uporabnikom omogoča nemoteno skeniranje dokumentov neposredno v želene destinacije v oblaku. Prav tako je mogoče do dokumentov, shranjenih v oblaku, preprosto dostopati in jih natisniti neposredno iz multifunkcijskih tiskalnikov nove bizhub i-Serije, kar odpravlja potrebo po vmesnih korakih in racionalizira delovne procese dokumentov.

Mobilno tiskanje in skeniranje

Mobilne naprave so postale vseprisotne na sodobnem delovnem mestu, multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije pa so zasnovani tako, da so namenjeni tej mobilni delovni sili. S podporo za standarde mobilnega tiskanja, kot so Apple AirPrint, Google Cloud Print in Konica Minolta Mobile Print, lahko uporabniki enostavno natisnejo dokumente neposredno s svojih pametnih telefonov ali tablic. Poleg tega možnosti mobilnega skeniranja uporabnikom omogočajo, da z vgrajenimi kamerami svojih mobilnih naprav zajamejo dokumente in jih pošljejo v obdelavo neposredno v multifunkcijske tiskalnike nove bizhub i-Serije, kar še poveča prilagodljivost in praktičnost.

Povečana varnost
Povezljivost nikoli ne sme biti na škodo varnosti, zato je pri multifunkcijskih tiskalnikih nove bizhub i-Serije prednostna naloga zaščita podatkov na vseh ravneh. Napredne varnostne funkcije, kot so preverjanje pristnosti uporabnika, šifriranje podatkov in varno tiskanje, pomagajo varovati občutljive podatke pred nepooblaščenim dostopom in morebitnimi kibernetskimi grožnjami. Poleg tega integracija z varnostnimi rešitvami na ravni podjetja zagotavlja skladnost z industrijskimi predpisi in miren spanec za IT skrbnike.

Integracija IoT
Ker se internet stvari (IoT) nenehno razvija in širi, so multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije že pripravljeni, da postanejo sestavni del medsebojno povezanega pisarniškega ekosistema. Multifunkcijski tiskalniki lahko s pomočjo senzorjev (ki podpirajo internet stvari) in zmožnosti spremljanja proaktivno zaznajo težave, kot so nizka raven tonerja ali zastoji papirja, ter o tem v realnem času obvestijo uporabnike ali ponudnike storitev. Ta proaktivni pristop k vzdrževanju pomaga zmanjšati čas nedelovanja in zagotavlja optimalno delovanje multifunkcijskih tiskalnikov, kar prispeva k splošni operativni učinkovitosti.

Prelomnica v povezljivosti
Konica Minolta multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije predstavljajo prelomnico v povezljivosti pisarne, kar organizacijam omogoča, da z zaupanjem sprejmejo digitalno dobo. Z brezhibno integracijo v obstoječa omrežja, sprejemanjem računalništva v oblaku, upoštevanjem mobilnih uporabnikov, dajanjem prednosti varnosti in upoštevanjem načel interneta stvari na novo opredeljujejo, kaj pomeni biti povezan na sodobnem delovnem mestu. Podjetja se neprestano razvijajo in nova bizhub i-Serija je pripravljena na izzive jutrišnjega povezanega sveta.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več