Odklop od tehnologije
Življenjski slog
10.07.2024 14:00
Posodobljeno 6 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sup FunWater: super in poceni izbira za dopustniške pustolovščine

Na morju (ali jezeru) imamo čas, da si odpočijemo od računalniških zaslonov in vsakodnevnih skrbi. Za še večji užitek lahko poskrbimo z raznimi rekviziti. In med bolj priljubljene bi lahko v zadnjih letih zagotovo umestili supe.
Geekbuying
Geekbuying

Supanje (Stand up paddling) je priljubljen način uživanja na vodi, ki združuje rekreacijo in sprostitev. Sup FunWater SUPFW30A je odlična izbira za vse, ki želijo vzdržljivo desko za različne vodne aktivnosti.

Začnimo z velikostjo.Omenjeni sup FunWater v dolžino meri 335 cm, širok je 88 cm, debel pa 15 cm. Opremljen s štiritočkovno ojačano elastično vrvjo na sprednjem delu, ki omogoča stabilizacijo vašega nepremočljivega nahrbtnika ali vreče, posode za pijačo in druge opreme med veslanjem. To pomeni, da bodo vaše potrebščine vedno na varnem mestu in enostavno dosegljive.

Lažji in bolj vzdržljiv

Sup deska je izdelana iz novega PVC materiala, ki je za 35 % lažji od primerljivih modelov. Ta material zagotavlja lažje prenašanje in boljšo odpornost, kar pomeni daljšo življenjsko dobo vaše deske.

Deska podpira tlak zraka med 12-15 psi, kar zagotavlja optimalno trdnost in stabilnost na vodi.

Nedrseča površina za večje udobje

Površina supa je prekrita z EVA nedrsečo podlogo, ki je iz varnega in okolju prijaznega materiala. Ta podloga zagotavlja udobje in varnost ter lahko služi tudi kot joga blazina. V primeru padca pa nudi boljšo zaščito in blaženje.


Sup FunWater SUPFW30A je na voljo v spletni trgovini Geekbuying, in sicer po akcijski ceni  141 € ob vpisu kode NDQ1V4.. Več informacij pa najdete NA POVEZAVI.


Dvojno ojačan ročaj za prenašanje

Deska ima dvojno ojačan ročaj, ki omogoča enostavno in priročno prenašanje. Prav tako je ročaj lahko pripomoček za vrnitev na desko iz vode, kar olajša izkušnjo tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom.

Večnamenski D obroček

Večnamenski D obroček na zadnjem delu supa (zgoraj) omogočam da desko enostavno pritrdite na čoln ali obalo, prav tako pa nanj lahko pritrdite Leash (trak, katerega drugi konec pritrdite okrog noge, da vam sup ob morebitnem padcu ne zbeži«. To zagotavlja dodatno varnost.

Sup FunWater SUPFW30A je na voljo v spletni trgovini Geekbuying, in sicer po akcijski ceni  141 € ob vpisu kode NDQ1V4. V paketu prejmete tudi veslo, tlačilko in priročno torbo. Več informacij pa najdete NA POVEZAVI.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Geekbuying.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več