Življenjski slog
13.12.2023 14:43
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pralno-sušilni stroj Samsung: naprava, ki poenostavi vaš vsakdan

Pralno-sušilni stroj Samsung WD90T754DBH/S7 Q Drive Premium združuje zmogljivost pranja in sušenja v eni napravi. V širino meri standardnih 60 cm, tako da ne boste imeli težav pri njegovem umeščanju v prostor.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

V kompaktnem ohišju se skriva velik boben z zmogljivostjo pranja 9 kg ter sušenja 6 kg. Uvrščamo ga lahko med najbolj praktične izbire za manjša stanovanja ali kopalnice, kjer je prostor ključen faktor.

Imena Samsung WD90T754DBH/S7 Q Drive Premium si sicer ne bomo zlahka zapomnili, nam bo pa že po prvem pranju in sušenju perila ostala v spominu njegova učinkovitost.

Brezskrbno pranje in sušenje

Add Wash™ za popoln nadzor

Naprava s funkcijo Add Wash™ omogoča dodajanje perila celo po začetku pranja. Tako ni več skrbi, če ste pozabili kakšen kos perila dati v stroj ali če n primer želite dodati ročno oprano perilo v stroj za izpiranje ali ožemanje.

QuickDrive™ skrajša čas pranja

S QuickDrive™ tehnologijo se oblačila dinamično premikajo po bobnu, kar skrajša čas pranja. S kombinacijo QuickDrive™, Eco Bubble™ in Speed Spray programov se 5 kg perila opere v le 39 minutah, ne da bi ob tem trpela kakovost pranja.

Eco Bubble™ za učinkovito čiščenje

Funkcija Eco Bubble™ prinaša mehurčke, ki prodrejo globoko v tkanine, učinkovito odstranjujejo madeže in olajšajo pranje. To je ključno pri odstranjevanju trdovratnih madežev, saj proces olajša in pripomore k boljšemu rezultatu.

Air Wash za osvežitev brez vode in detergenta

Z Air Wash tehnologijo naprava omogoča hitro osvežitev oblačil brez uporabe vode in detergenta. Ta funkcija odstranjuje neprijetne vonjave ter celo do 99,9 % bakterij, kar omogoča hitro osvežitev oblačil v trenutkih, ko ni potrebe po popolnem pranju.

Higiensko in učinkovito

Poleg teh funkcionalnosti naprava ponuja še vrsto drugih, ki omogočajo bolj higiensko in učinkovito pranje ter sušenje:

  • Paro za globinsko čiščenje: z uporabo pare se odstrani do 99,9 % alergenov, kar zagotavlja visoko stopnjo higiene brez predhodne obdelave oblačil.
  • Digitalni inverter: ta tehnologija omogoča močnejše delovanje, tišje pranje in sušenje ter manjšo porabo energije, s čimer podaljšuje življenjsko dobo naprave. Daljša življenjska doba digitalnega inverterja je zajamčena s kar 10-letno garancijo..
  • Samodejno čiščenje bobna: Program za samodejno čiščenje poskrbi za odstranjevanje do 99,9 % bakterij, preprečuje neprijetne vonjave ter ohranja higieno notranjosti bobna in tesnila.
  • StayClean predal za detergent: inovativen sistem izpiranja z vodo preprečuje kopičenje detergenta v predalu ter višjo stopnjo higiene.
  • Bubble soak: funkcija namakanja v aktivnih mehurčkih omogoča učinkovito odstranjevanje trdovratnih madežev, olajšuje proces čiščenja in ohranja kakovost oblačil.

Pralno-sušilni stroj Samsung WD90T754DBH/S7 Q Drive Premium je zmogljiv, prostorsko učinkovit in obenem omogoča visoko stopnjo higiene. S kombinacijo zmogljivosti pranja in sušenja ter številnimi dodatnimi funkcijami je vsekakor dobra izbira.

Če iščete kak drug pralno-sušilni stroj ali bi si le radi ogledali več ponudbe, odklikajte na Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več