Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
09.11.2023 15:00
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako zmanjšati IT tveganja? – webinar [14.11.2023]

Si lahko predstavljate, da vaš IT preneha delovati za nekaj ur. Škoda bi bila kar velika, mar ne. Nedelovanje in predolgo reševanje težav ovira poslovanje. Zato je hitra in učinkovita IT podpora ključna za zmanjšanje teh tveganj.

V današnjem digitalnem svetu je IT postal nepogrešljiv del podjetij. Vendar pa so zaradi intenzivne dinamike IT-strokovnjaki pogosto preobremenjeni. Kako lahko rešite ta problem in povečate učinkovitost vašega IT-oddelka? Razbremenite IT-strokovnjake! S tem boste zagotovili, da bodo lahko opravljali svoje delo bolj učinkovito in se osredotočili na naloge, ki so za podjetje najpomembnejše. Zmanjšali boste tveganja in izboljšali kakovost storitev, ki jih ponujate.

IT podpora

IT podpora je ključna za zagotavljanje nemotenega delovanja informacijskih sistemov. Prinaša številne prednosti, med katerimi so:

  • Povečana produktivnost: Zmanjšanje težav in hitrejše reševanje tehničnih težav pripomore k večji produktivnosti zaposlenih.
  • Zmanjšanje stroškov: Učinkovita IT podpora zmanjšuje tveganje izpadov ter izboljšuje izkoriščenost obstoječe IT infrastrukture.
  • Večja varnost: Zanesljiva IT podpora zagotavlja, da so sistemi in podatki zaščiteni pred grožnjami in varnostnimi tveganji.
  • Hitrejša odzivnost: hitro reševanje težav zmanjšuje stroške.
  • Boljše upravljanje virov: S tem, ko se IT podpora osredotoči na reševanje težav in optimizacijo, se lahko bolje upravlja z omejenimi viri.
  • Izboljšana uporabniška izkušnja: Uporabniki bodo bolj zadovoljni, saj bodo manj pogosto naleteli na tehnične težave.
  • Strateška prednost: Učinkovita IT podpora omogoča organizaciji, da se osredotoči na svoje ključne naloge in doseže konkurenčno prednost.
  • Dvig ugleda podjetja: Kvalitetna IT podpora lahko izboljša ugled organizacije v očeh strank, partnerjev in zaposlenih.
  • Večja prožnost: IT podpora lahko organizaciji pomaga pri boljšem prilagajanju spremembam.

Pri Crayonu podporo jemljemo v prvi vrsti z mislijo na stranko. Osredotočeni smo na učinkovitost IT podpore:

  • Na leto razrešimo več kot 30.000 zahtevkov.
  • Kar 85% odzivov je prej kot v 1 uri.
  • Naši strokovnjaki so opremljeni z znanji, izkušnjami in uspejo rešiti 60% zahtevkov še pred eskalacijo pri Microsoftu ali AWS.

Močne strateške povezave s ponudniki tehnologij nam zagotavljajo hitro in odzivno reševanje težav. Poleg hitrejšega reševanja zahtevkov je Crayonova IT podpora ugodnejša kot neposredno pri ponudnikih.

Ppoleg tehnične podpore lahko pridobite tudi inteligentno podporo, ki dodatno poskrbi za zmanjšanje tveganj. S storitvam, kot so varnostno kopiranje, spremljanje na daljavo, analiza skladnosti licenc … je vaše IT okolje varnejše.

Moč učinkovite IT podpore

Vabimo vas na brezplačen webinar 14.11.2023, kjer vam bodo Crayonovi strokovnjaki predstavili najboljše prakse in nasvete s področja IT podpore za Microsoft in AWS. Odkrijte moč učinkovite IT podpore in zmanjšajte tveganja.

Več o webinarju in prijava >

[Slika IT-podpora-Crayon-infografika]


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
webinar

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več