Računalništvo, telefonija
VR
Igre
02.11.2023 12:45

Deli z drugimi:

Share

Dvodnevni gaming žur v Cityparku

Iščete priložnost, kjer bi lahko unovčili svoje dolgoletno gaming znanje? Bi radi prijateljem enkrat in za vselej pokazali, kdo je najboljši?

Gaming dogodkov ni na pretek v Sloveniji, kljub temu, da video igre spadajo med najbolj rastočo industrijo na svetu. 3. in 4. november pa sta morda datuma, ki bi lahko bila začetek nove gaming ere v Sloveniji.

Citypark bo v petek in soboto prizorišče Gaming POP-UP dogodka, ki bo od jutra (10:00) do večera (20:00) razveseljeval mlade in mlade po srcu. Pred trgovino Humanic bodo postavljene stojnice, obarvane v vaše najljubše gaming barve in opremljene z zanimivostmi iz iger, ki jih preigravate danes ali pa ste jih v preteklosti.

Ste bolj naklonjeni večigralskim igram, kot sta Fortnite in League of Legends? Se bolje odrežete v simulacijskih igrah, kot je FIFA oziroma FC 24? Ali pa ste pripadnik stare garde, ki večigralstvo povezuje z legendarnimi LAN zabavami? Vseeno je, vsak gamer si bo lahko na Gaming POP-UP dogodku odrezal svoj košček raja.

Če doma nimate ravno najnovejšega računalnika in bi radi preizkusili, kaj zmore najnovejša računalniška oprema, se boste lahko na Gaming POP-UP dogodku usedli za najnovejši gaming računalnik in zagnali eno izmed nameščenih iger. V roke boste lahko vzeli tudi krmilnik konzole PlayStation 5 in se pomerili proti prijateljem ena-na-ena v najnovejši igri FC 24.

Tudi za VR entuziaste so pripravili posebno presenečenje. Nadeli si boste lahko najnovejša VR očala Meta Quest 3 in se potopili v svet navidezne resničnosti.

Na simulatorju UVI Racing bo mogoče dirkati, z volanom pa premagovati ovinke v igrah Project Cars 2 in Gran Turismo 7. Preko posebnega volana in gumbov bodo organizatorji poskrbeli za realistično preizkušnjo izjemno popularne igre kmetovanja Farming Simulator 22.

Več na www.citypark.si.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Citypark Gaming.
Vas zanima več iz te teme?
VR igre Video igre VR očala FIFA 23


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več