Življenjski slog
09.10.2023 14:00

Deli z drugimi:

Share

3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 je znižan na 175 €

3D tiskalniki so v zadnjem desetletju revolucionirali svet proizvodnje in oblikovanja. S sposobnostjo hitrega pretvarjanja digitalnih modelov v fizične predmete so postali nepogrešljivo orodje za inženirje, oblikovalce, umetnike in navdušence. Omogočajo individualizacijo izdelkov, hitro prototipiranje in celo proizvodnjo končnih izdelkov. Možna je tudi uporaba v domačih delavnicah. Na TEJ POVEZAVI lahko dobite 3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 po ugodnih ceni 174,99 €. Uporabiti morate promocijsko kodo RTUKS3.

Creality Ender-3 V3 SE je 3D tiskalnik, ki združuje kompaktnost, preprostost in eleganco. Z urejenimi osmi X, Y in Z, gladkimi T-profilnimi oblikami in diskretnimi napenjalci ponuja eleganten videz. Kljub manjši zunanji obliki ponuja obsežen tiskalni volumen 220220250mm.

Posebnost tiskalnika je “Sprite” neposredni ekstruder, ki omogoča gladko napajanje različnih filamentov, vključno s PLA, PETG in TPU. Zasnovan je tako, da z enim dotikom naložite filament in z enim dotikom ga izločite, kar olajša zamenjavo filamenta.

Ender-3 V3 SE se ponaša s senzorjem CR Touch za samodejno niveliranje in senzorjem obremenitve za samodejno nastavitev osi Z. Dodatno ima PC vzmetno jekleno grelno posteljo, ki se hitro segreje in omogoča enostavno odstranjevanje modela.

Tiskalnik je enostaven za uporabo in združljiv z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS in Linux ter programsko opremo Creality Print, Cura 5.0 ali novejšo različico ter Simplify3D. Vse te profesionalne programske opreme omogočajo oblikovanje in urejanje vaših modelov.

Za visoko natančnost tiskanja skrbijo dvojne linearni osi Y iz trpežnega in odpornega jekla, ki zagotavljajo dolgotrajno in stabilno gibanje osi Y. Dvojna os Z je sinhronizirana s kakovostnim jermenom, kar zagotavlja visoko kakovost tiskanja.

Dodatne funkcije vključujejo nadaljevanje tiskanja in samodejno nalaganje/odlaganje filamenta. Tiskalnik ima funkcijo zaznavanja prekinitve napajanja in nadaljevanja tiskanja, kar omogoča neprekinjeno uporabo po ponovni vzpostavitvi napajanja.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več