Življenjski slog
10.10.2023 12:00

Deli z drugimi:

Share

Tiskalniki Kingroon in Easythreed: zanesljivi, natančni in zmogljivi

V današnjem digitalnem svetu se vedno bolj uveljavlja potreba po preoblikovanju digitalnih konceptov v tridimenzionalno resničnost. 3D tiskanje se je izkazalo kot revolucionarna tehnologija, ki premosti to vrzel med virtualnim in fizičnim. Ne glede na to, ali ste umetnik, inženir ali zgolj navdušenec, vam 3D tiskalnik omogoča, da vaše zamisli oživijo prav pred vašimi očmi.

Na spletni strani gearberry.com so trenutno v akciji 3D tiskalniki Kingroon.

Kingroon KP3S Pro S1: glavne značilnosti

3D tiskalnik Kingroon KP3S Pro S1 je zasnovan v stilu kantilever, ki v kombinaciji z linearnimi vodili na vseh treh oseh zagotavlja večjo stabilnost in natančnost, kar pripomore k izboljšani kakovosti tiskanja. Zaradi tega je odlična izbira za vse, ki želijo doseči visokokakovostne 3D izpise.

Tiskalnik Kingroon KP3S Pro S1 se ponaša z direktnim ekstruderjem titan z razmerjem zobnikov 3:1, ki omogoča tiskanje različnih materialov za 3D tiskanje, vključno s pogosto uporabljenim PLA, prilagodljivimi materiali, kot sta TPU in PETG. Ta vsestranska tiskarska zmogljivost ga naredi idealno izbiro za vse, ki želijo eksperimentirati z različnimi tiskalnimi materiali.

V primerjavi s KP3S ima KP3S Pro S1 povečan tiskalni volumen 200x200x200mm, kar še dodatno razširja zmogljivosti tiskalnika za vaše vsakodnevne 3D tiskarske naloge. Tiskalnik Kingroon KP3S Pro S1 je opremljen s koračnimi gonilniki TMC2225, ki zagotavljajo tiho delovanje vseh motorjev. Tako omogoča mirno delovanje, ki ne bo motilo vaše družine med tiskanjem.

Z vgrajeno stikalno napajalno enoto Kingroon KP3S Pro S1 deluje bolj varno in priročno v primerjavi z 3D tiskalniki z neodvisnimi stikalnimi napajalnimi enotami. Ta funkcija zagotavlja, da je tiskalnik enostaven za postavitev in uporabo, brez potrebe po dodatnih zunanjih virih energije ali kabelskih priključkih.

Če iščete zmogljiv, vsestranski in uporabniku prijazen 3D tiskalnik, je Kingroon KP3S Pro S1 odlična izbira za vaš dom ali delavnico.

Kingroon KP3S 3.0: glavne značilnosti

3D tiskalnik KINGROON KP3S 3.0 se ponaša s preprosto namestitvijo, saj prihaja skoraj v celoti sestavljen, kar vam prihrani čas in trud. To ga naredi idealnega za tiste, ki se šele spoznavajo s svetom 3D tiskanja.

Z industrijskim vodilom, ki se ponaša z visoko natančnostjo, trdoto in nizko ravnjo hrupa, KP3S zagotavlja gladko tiskanje, ki natančnost tiskanja poveča kar dvakrat. Vodila z zaščitami pred prahom in krogličnimi zadrževalniki zagotavljajo bolj gladko in trajno gibanje.

Po tiskanju lahko modele enostavno odstranite tako, da nežno upognete magnetno platformo iz vzmetnega jekla. Zaradi korozije odporne platforme, ki je kos tudi intenzivnemu tiskanju, boste veliko manj vlagali v vzdrževanje.

Direktni ekstruder podpira prilagodljive potrošne materiale, kot je TPU, in zagotavlja gladko iztiskanje. To znatno poveča natančnost upravljanja in zagotavlja visoko natančnost modela brez zamaškov ali obrabe.

V primeru nepričakovanih izpadov električne energije KP3S omogoča nadaljevanje tiskanja s položaja, kjer je bil ekstruder nazadnje shranjen, kar vam prihrani čas in zmanjša odpad.

Z visokokakovostnimi moduli tiskalnik deluje tiho, kar vam omogoča, da v miru uživate v tiskanju in se zabavate s svojo umetnostjo. Visoka enakomernost odvajanja toplote prispeva k bolj gladkim rezultatom tiskanja.

Za vse, ki iščejo zanesljiv, učinkovit in uporabniku prijazen 3D tiskalnik, je KINGROON KP3S 3.0 odlična izbira.

Prodajalec vam zagotavlja brezplačno poštnino, vrnitev kupnine v 7 dneh ali menjavo izdelka v 30 dneh v primeru nezadovoljstva.

3D tiskalnik Easythreed K7: za začetnike in najmlajše entuziaste

3D tiskalniki so v zadnjem desetletju postali nepogrešljivo orodje za ustvarjalce, oblikovalce, izumitelje in vsakogar, ki želi narediti fizične predmete iz digitalnih oblik. V domači delavnici lahko z 3D tiskalnikom izdelujemo prototipe, igrače, umetniške predmete, orodje in mnoge druge uporabne predmete.

Pri prodajalcu gearberry.com smo našli 3D tiskalnik Easythreed K7, ki je namenjen za najmlajše in tiste, ki bi se najprej radi prepričali, da je 3D tiskanje za njih ustrezen hobi. Cena? Samo 96,95 €, obenem pa dobite še darilo v obliki filamenta (1 kg).

3D tiskalnik Easythreed K7 je idealen za otroke in začetnike, saj je zagotovljena zelo enostavna uporabniška izkušnja. Z natančnostjo tiskanja do 0,1 mm so rezultati tiskanja gladki in živahni, kar je odlično za spodbujanje otroške radovednosti in razširjanje njihove prostorske predstavljivosti. Vendar pa tiskalnik v primeru izpada električne energije ne more nadaljevati tiskanja od prekinjenega mesta, temveč začne tiskanje znova. Po tiskanju je vroča tiskalna površina opremljena z odstranljivim elastičnim magnetskim trakom, ki ga je mogoče zlahka odstraniti z zvijanjem. Ta trak pomaga uporabnikom, da ponovno pridobijo zaupanje v postopek tiskanja.

Easythreed K7 ima vgrajeno samorazvito 32-bitna matično ploščo in krmilnik TMC2209. Tiskanje je zaradi izboljšanega nadzora napetosti, močnejše protihrupne funkcije in tišjega gibanja izjemno tiho in natančno. Med tiskanjem se deli trdno pritrdijo na stekleno tiskalno posteljo Carborundum. Ko se postelja ohladi, pa so deli lahko odstranljivi. Tiskalna postelja ohranja svojo učinkovitost tudi po večkratni uporabi. Tiskalnik uporablja najnovejšo tehnologijo ekstruderja, ki skoraj odpravlja težave z zamašitvijo šob in nezadostnim ekstrudiranjem. Vsekovinska šoba s premerom 0,4 mm doseže delovno temperaturo (180°C) v treh minutah. Motor in šoba sta dobro zaščitena, da preprečita opekline.

Če iščete zanesljiv in uporabniku prijazen 3D tiskalnik za vaš dom ali učilnico, je Easythreed K7 odlična izbira.

Če naletite na težave s kakovostjo v 30 dneh po nakupu, lahko izdelek brez težav zamenjate. Prodajalec zagotavlja tudi brezplačno poštnino in vračilo kupnine v 7 dneh v primeru nezadovoljstva. 


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več