Prenosni računalniki
19.09.2023 17:14

Deli z drugimi:

Share

Lenovo ThinkPad P16 G2 – vaš novi sodelavec, na katerega se lahko vedno zanesete

Lenovo je s svojo dolgoletno tradicijo kakovosti in inovacij ponovno postavil merila za prenosne računalnike poslovnega razreda.
Foto: Lenovo
Foto: Lenovo

Ste kdaj kaj počeli na računalniku, ki vam je stalno “nagajal”, ker ni zmogel vseh zahtevnih operacij v tempu, ki ste mu ga narekovali? Danes se lahko od tega poslovite, saj najzmogljivejši prenosniki, kakršen je ThinkPad P16s G2, zlahka dohajajo vaše ukaze.

Lenovo ThinkPad P16 G2 je vrhunski prenosnik, opremljen s procesorjem Intel Core i7-13700HX, 32 GB sistemskega pomnilnika, 1 TB NVMe SSD diskom in impresivnim 16-palčnim zaslonom WQXGA s hitrostjo osveževanja 165 Hz in svetilnostjo 500 niti. Prinaša vrhunsko zmogljivost in dizajn v eni napravi. Z RTX 2000 ADA grafično kartico ter operacijskim sistemom Windows 11 Pro je pripravljen na zahtevna opravila.

Za nemoteno ustvarjanje

ThinkPad P16s G2 je oblikovan z mislijo na najzahtevnejše uporabnike, med katere sodijo oblikovalci, inženirji in kreativni profesionalci, ki zahtevajo zanesljivo orodje za svoje delo. Poganja ga visoko zmogljiv procesor Intel Core i7-13700HX, ki omogoča brezhibno delovanje in odzivnost ne glede na zahtevnost nalog. Hitro preklapljanje med aplikacijami in odpiranje datotek pa zagotavlja nemoteno delovno izkušnjo.

Grafična kartica v prenosniku ThinkPad P16 G2 “je kriva” za gladko predvajanje in urejanje grafičnih vsebin. Visokokakovosten zaslon natančno in živahno prikazuje barve, kar omogoča realistično predstavitev projektov. S tem prenosnik še enkrat dokazuje, da ponuja odlično platformo za delo in ustvarjanje.

Odporen na udarce, vibracije in ekstremne temperature

Poleg izjemne zmogljivosti pa se ThinkPad P16 G2 izkaže tudi kot zelo vzdržljiv prenosnik. Izdelan je v skladu z vojaškimi standardi, zaradi česar je odporen na udarce, vibracije in ekstremne temperature. Zato je idealen spremljevalec tako na terenu kot v pisarni. Tipkovnica, zasnovana za dolgotrajno uporabo, omogoča udobno tipkanje tudi pri dolgotrajnem ustvarjanju.

Varen in prilagodljiv sopotnik

Skrb za varnost podatkov je pri Lenovu ena od prioritet, zato je ThinkPad P16 G2 opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami. Vgrajen čitalec prstnih odtisov in tehnologija za prepoznavanje obraza zagotavljata hitro in varno prijavo v sistem. Poleg tega trdi disk omogoča šifriranje, kar dodatno varuje občutljive podatke pred nepooblaščenimi dostopi.

ThinkPad P16s G2 se izkaže tudi s prilagodljivostjo. Številni priključki in reže omogočajo enostavno povezovanje s perifernimi napravami in razširitev možnosti uporabe. Dolga življenjska doba baterije vam omogoča delo na poti – brez skrbi.

V skladu z dolgoletno tradicijo serije Lenovo ThinkPad, tudi ThinkPad P16 G2 izpolnjuje visoka pričakovanja glede kakovosti izdelave in zmogljivosti. S tem prenosnikom prejmete popolno kombinacijo zmogljivosti, vzdržljivosti in varnosti, ki vam bo omogočila učinkovito delo v katerem koli okolju še dolgo po nakupu.

Na spletni strani Enaa.com lahko najdete še več prenosnih računalnikov.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več