Telefoni
19.07.2009 15:25
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Znanilec nove generacije mobilnikov?

Oblikovno všečni mobilnik Nokia Surge!
Oblikovno všečni mobilnik Nokia Surge!

Nokia

je podjetje, ki se je v zadnjih letih zelo hitro izstrelilo med zvezde proizvajalcev mobilnih telefonov, za kar gre zasluga predvsem odlično zastavljenim marketinškim potezam in seveda nesporni kakovosti njihovih izdelkov. To bo povsem držalo tudi za njihov najnovejši pametni mobilni telefon s tržno oznako Surge, saj ponuja vse napredne funkcije sodobnih mobilnikov.

To vključuje bogato programsko opremo, uporabniški vmesnik S60, digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk ter brezžični povezavi WiFi in HSDPA. Lažji vnos podatkov omogoča razširjena tipkovnica Qwerty, ki je varno spravljena v hrbtnem delu naprave. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik in reža za kartice microSD. Kakovostnemu izrisu večpredstavnostnih vsebin pa je kos šestcentimetrski širokokotni zaslon.

Za nakup pametnega mobilnega telefona Nokia Surge je ameriškemu ponudniku mobilne telefonije AT&T potrebno odšteti zgolj slabih 80 dolarjev. Trenutno pa žal še ni znano, ali bo novinca mogoče kupiti tudi na stari celini.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več