Odklop od tehnologije
04.07.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

SUP deska FunWater za popestritev morskih dogodivščin

SUP deska FunWater je vrhunska izbira za vse ljubitelje aktivnosti na vodi in športa na prostem. Ta izjemna deska je opremljena z inovativnimi funkcijami, ki zagotavljajo stabilnost, udobje in trajnost.

Ena od ključnih lastnosti te deske je šest-točkovna ojačitev, ki omogoča stabilizacijo vašega nepremočljivega nahrbtnika, pitne skodelice in druge opreme med vožnjo po tresoči se vodi. Ne glede na to, kako divje je vreme ali kako valovito je jezero, bo vaša oprema varno nameščena in zaščitena pred padci in poškodbami.

Deska je opremljena tudi z večnamenskim D-obročem, ki omogoča enostavno pritrditev na čoln ali obalo ter pritrditev na vaše naramnice. Ta inovativna funkcija omogoča povezavo vaših stvari in preprečuje, da bi padle v vodo. Ne boste več skrbeli, da bi izgubili svojo opremo med aktivnostjo na vodi.

Material deske je narejen iz visoko gostega PVC-ja, ki je 35% lažji od primerljivih modelov. To pomeni, da je deska lažja za prenašanje, hkrati pa je izjemno odporna na obrabo. Ne glede na to, kolikokrat jo uporabljate, bo ostala trpežna in vzdržljiva.

Pri deski FunWater je poskrbljeno tudi za udobje. EVA nedrseča podloga, izdelana iz varnega in okolju prijaznega materiala, ne samo da zagotavlja dodatno udobje med uporabo deske, ampak jo lahko uporabljate tudi kot joga podlogo. Poleg tega nudi boljši blažilec za morebitne padce.

Desko odlikujejo tudi dvojni ojačani ročaji, ki olajšajo prenašanje in omogočajo enostaven povratek na desko iz vode. Ne boste imeli težav pri premikanju in uporabi deske, saj so ročaji trpežni in udobni.

Dodatne funkcionalnosti vključujejo ventil za zrak, ki izboljšuje zračno tesnost, hitro napihovanje in podpira zračni tlak med 12 in 15 psi. To zagotavlja, da je deska čvrsta in stabilna med vožnjo po vodi.

SUP deska FunWater je zanesljiva, trajna in inovativna izbira za vse ljubitelje športa na prostem.

Kaj pa cena? Na spletni strani GeekBuying je lahko vaša za solidnih 239,99 €. Za znižano ceno morate uporabiti promocijsko kodo NNNHUFSHIS.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več