Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
16.06.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

Roborock S7 Max Ultra: robot v pravem pomenu besede

Roborock S7 Max Ultra je izjemno zmogljiv in inovativen robotski sesalnik, ki ponuja vrsto naprednih funkcij. Z njegovo pomočjo bo vaš dom vedno svež, čist in brezhiben.

Sistem toplotnega sušenja zraka ohranja metlo in pomivalno korito brez neprijetnih vonjav. Samodejno pranje metle s 735 vrtljaji na minuto in dvosmernim gibanjem zagotavlja temeljito čiščenje med in po opravkih. 2,5-litrska vrečka za prah omogoča do 7 tednov uporabe brez ročnega praznjenja, kar olajša vzdrževanje. Samodejno polnjenje vodnega rezervoarja s strani baze omogoča doseganje maksimalne površine pomivanja do 300 m².

Sesalnik je opremljen s 5500 Pa ekstremno močnim sesanjem, ki učinkovito odstranjuje prah in umazanijo s preprog ter različnih vrst tal za vrhunsko čiščenje doma. VibraRise® sistem pomivanja omogoča visokohitrostno čiščenje s 3000-kratnim utripanjem na minuto, kar zagotavlja temeljito in bleščeče čiste talne površine.

Roborock S7 Max Ultra se ponaša z reaktivno tehnologijo za izogibanje oviram, ki s pomočjo senzorjev preprečuje morebitne nevarnosti med čiščenjem. Navigacijski sistem PreciSense® LiDAR in večnivojsko kartiranje hitro ustvarita podrobne zemljevide za optimizirano čiščenje vašega doma.

S hitrim in polnjenjem v času nizke porabe je ta sesalnik pripravljen nadaljevati čiščenje hitro in učinkovito. Poleg tega lahko prilagodite čiščenje glede na svoje potrebe s prilagojenimi urniki čiščenja in nastavitvami za določena območja v hiši. Roborock S7 Max Ultra je popolna izbira za maksimalno udobje in čistočo vašega doma.

Robotski sesalnik Roborock S7 Max Ultra je lahko vaš na spletni strani GeekBuying za ugodnih 949 €. Akcija traja omejen čas, zato se splača pohiteti. Če uporabite našo povezavo, boste ob nakupu prejeli še 8 brezplačnih dodatkov. V nasprotnem primeru jih boste dobili 3.

V tej posebni razprodaji GeekBuying ponuja tudi posebne kovance G-coin. Če jih zberete 10, boste dobili dodatnih 10 dolarjev popusta. Registracija vam prinese 2 kovanca, prijava na novice 3 kovance in namestitev GeekBuying aplikacije 5 kovancev.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901