Računalništvo, telefonija
Telefonija
22.02.2023 14:36
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ste pripravljeni na največjo pustolovščino?

Nadvse priljubljena igra Epic Seven je zdaj na voljo v Huaweievi trgovini AppGallery, kjer vas čakajo tudi ekskluzivni paketi in velikodušni kuponi.

Huawei je objavil legendarno igro igranja vlog (RPG) Epic Seven v trgovini AppGallery, kjer je na voljo več milijonov uporabnikov pametnih telefonov in tabličnih računalnikov po vsem svetu.

Igra, ki jo lahko iz trgovine AppGallery namestite tudi na naprave drugih izdelovalcev[1], je podprta s številnimi darili za nove uporabnike, vključno s kuponom za 50-odstotni popust pri nakupu v igrici, točkami zvestobe in prilagojeno ponudbo med napredovanjem. Trgovina AppGallery je sicer že nameščena na vseh pametnih telefonih Huawei, kot so pred kratkim predstavljeni modeli Huawei Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 SE.

Epic Seven je zgradila obsežen kult privržencev in postala svojevrsten svetovni fenomen med igrami igranja namišljenih vlog po zaslugi junakov, ki so znani kot »gachas«. Na osnovni ravni mora igralec zbrati denar in oblikovati močno vojsko junakov, s katero nato poskuša premagati demona, ki želi uničiti sedmi svet. Poleg glavne, so v igri še stranske zgodbe, kjer igralec pridobiva različne veščine in spretnosti.

Igra je vsesplošno priznana kot ena najlepših mobilnih iger zadnjega časa, z edinstvenimi animacijami kinematografske kakovosti in izrazitim umetniškim slogom, kar ustvarja popolno izkušnjo japonskih risank anime. Zaradi tega jo pogosto primerjajo z visokoproračunsko anime, le da v njej aktivno sodelujete in ustvarjate lastni potek zgodbe.

Epic Seven celo premore lastno podporno (wiki) stran, ki pomaga igralcem, da najbolje izkoristijo prefinjene in bogate zgodbe ter spoznavajo prednosti likov, bojnih zaporedij in strategij igranja.

»Navdušeni smo nad objavo igre Epic Seven v trgovini AppGallery zaradi priložnosti, da še naprej razveseljujejo naše uporabnike povsod po svetu s poglobljenimi sagami v slogu japonskih stripov manga z impresivnimi animacijami čarovniških veščin, ekstravagantnimi liki, nemogočimi orožji in nasprotnikov polnimi pustolovščinami. Da bi še dodatno popestrili zanimanje, so vsakemu uporabniku, ki igro prenese iz trgovine AppGallery, na voljo prav posebna ekskluzivna darila,« je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe.

Epic Seven velja za eno od iger, ki je prijazna tudi do igralcev, ki bi jo radi igrali popolnoma brezplačno. Od konca meseca januarja je zabeležila že 15 milijonov prenosov. Razvili so jo v podjetju Super Creative, založnik pa je Smilegate iz Južne Koreje.


[1] Uporabniki naprav drugih izdelovalcev bodo morali za poglobljeno izkušnjo igre najprej nanjo namestiti aplikacije AppGallery in storitve HMS Core in se registrirati z računom Huawei ID.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več