Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
17.02.2023 16:12

Deli z drugimi:

Share

Tablica z zmogljivo strojno opremo za manj kot 100 evrov

Tablični računalniki so ujeti v sendviču med pametnimi telefoni in prenosnimi računalniki, kar pomeni, da imajo težko nalogo pri prepričevanju kupcev za nakup. Tablica BMAX I9 Plusse je tega lotila z nižanjem cene na spodobno strojno opremo. Na spletni strani GeekBuying jo lahko dobite za ugodnih 93,69 € s pomočjo promocijske kode NNNBMAXI9P. Dostava je brezplačna in iz evropskega skladišča.

Tablični računalnik BMAX I9 Plus: glavne značilnosti

  • Android 11 in dovolj prostora za shranjevanje. Tablični računalnik podpira operacijski sistem Android 11, hkrati pa premore 3 GB RAM-a in 32 GB notranjega prostora za shranjevanje datotek, fotografij, glasbe in vsega ostalega.
  • 10,1-palčni FullHD IPS zaslon podpira ločljivosti do 1280 x 800 slikovnih točk. Integrirana sta stereo zvočnika za prijetno poslušanje glasbe.
  • Tablico poganja štirijedrni procesor z osnovno frekvenco 1,8 GHz. Skupaj z grafičnim jedrom Mali G52-2EE bosta poskrbela za užitek pri igranju osnovnih Android iger. Vsakdanje naloge boste po njuni zaslugi opravljali hitro in brez zatikanj.
  • 5.000 mAh baterija se polni preko USB-C priključka in zagotavlja dobro avtonomijo delovanja.
  • Tablični računalnik je lahek, prenosljiv in izredno priročen za uživanje multimedijske vsebine na poti ali kar doma na naslonjaču.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več