Računalništvo, telefonija
Programska in razvojna orodja
Programska oprema
09.02.2021 11:15
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavil platformo Cloud Solution PORT

Epson je predstavil platformo Cloud Solution PORT.
Epson je predstavil platformo Cloud Solution PORT.

Družba Epson je za stranke, ki želijo povečati svojo produktivnost, izboljšati načrtovanje in znižati stroške tiskanja, predstavila platformo Cloud Solution PORT. Omenjena platforma je storitev v oblaku, ki podpira Epsonove tiskalnike velikega formata in je dostopna iz več različnih naprav, vključno z osebnimi računalniki, pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Stranke bodo lahko spremljale tiskalnike na več lokacijah, od proizvodnje ali na daljavo, s pomočjo nastavljivih nadzornih plošč s pregledno grafiko za analizo produktivnosti in prejemanjem posodobitev o stanju tiskalniških opravil, nivoju črnila in stanju vzdrževanja – kar bo zmanjšalo čase izpadov in motenj pri tiskanju.

Prva storitev na novi platformi bo Production Monitor, ki bo v realnem času preučevala stanje tiskanja. Uporabniki bodo lahko videli, kdaj so posamezne tiskalniške naloge končane, če pa še niso, bo izpisan preostali čas za dokončanje naloge. Tovrstne informacije jim bodo omogočile še bolj natančno načrtovanje tiskalniških opravil. Platforma ustvarja tudi dnevna poročila, ki odkrivajo ozka grla v proizvodnji ali priložnosti za izboljšanje produktivnosti tiskanja.

Platforma Epson Cloud Solution PORT bo kupcem tiskalnikov velikega formata na voljo brezplačno, do nje pa lahko dostopajo prek namenske spletne strani. Za dodatne informacije obiščite https://www.epson.si/port.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več