Triki in nasveti
04.12.2020 14:00

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete predplačniško kartico z naslovom v ZDA?

Bi radi gledali najnovejše serije preko Hulu? Ali pa vse filme, ki jih je Disney kadarkoli posnel preko Disney+? Na žalost samo VPN ne bo zadostoval, saj te storitve potrebujejo bančno kartico, izdano v ZDA. Vendar je tukaj na voljo rešitev.
Potrebujete predplačniško kartico z naslovom v ZDA?
Potrebujete predplačniško kartico z naslovom v ZDA?

Netflix je bil še pred leti na voljo zgolj v ZDA. Šele kratek čas je na voljo tudi v Sloveniji. Kaj pa, če bi si radi ogledali kakšno priljubljeno serijo na Hulu ali pa zgodovinski film na Disney+?

Pri slednjih storitvah žal samo VPN ne bo zadostoval, saj so podjetja kaj hitro ugotovila, da lahko vsakdo naloži VPN, zato so se te problematike lotila na drugačen način. Namreč, pri prvi registraciji, tako kot pri vseh, potrebujete veljavno kreditno ali debetno (lahko tudi predplačniško) kartico. Vendar ne zadostuje kar bančna kartica, izdana v katerikoli državi, ampak le takšna, ki ima fizični naslov v ZDA.

StatesCard ponuja rešitev tudi za to težavo. V nekaj minutah in z nekaj osnovnimi osebnimi podatki si lahko ustvarimo uporabniški račun, s pomočjo katerega nato pridobimo tudi predplačniško kartico z povezanim fizičnim naslovom v ZDA.

Izdaja je hitra in enostavna, vse kar moramo plačati je nekaj več kot 3€ na mesec in enkratni znesek v višini nekaj več kot 12€. Brez dodatnih skritih stroškov. Kartico lahko potem polnimo z našo debetno oziroma kreditno kartico (tudi predplačniško) ali preko PayPala.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več