Igre
11.12.2019 18:19

Deli z drugimi:

Share

Resident Evil 3 že aprila!

Tako naj bi izgledala naslovnica prihajajoče predelave.
Tako naj bi izgledala naslovnica prihajajoče predelave.

Po tem, ko je prejšnji teden v javnost pricurljala naslovnica domnevne predelave kultne grozljivke Resident Evil 3: Nemesis, je Capcom sedaj v sklopu PlayStationove oddaje State of Play tudi uradno potrdil njen razvoj.

V kratkem predstavitvenem videu smo izvedeli, da bo igra izšla že 3. aprila 2020 za PC, PlayStation 4 in Xbox One. To pa še ni vse! Predhodno napovedana večigralska izkušnja Project Resistance bo pravzaprav njena večigralska komponenta, zdaj preprosto imenovana Resident Evil Resistance. Po letošnji izvrstni predelavi Resident Evil 2 se zdi, da ima Capcom z napeto enoigralsko kampanjo in svežim asimetričnim večigralstvom za spomladi pripravljeno zmagovalno kombinacijo.

Ob standardni različici bo Resident Evil 3 izšel tudi v posebni zbirateljski izdaji, ki bo za 180 ameriških dolarjev vsebovala fizično kopijo igre, figuro Jill Valentine, umetniško knjižico, zemljevid Rakunjega mesta in digitalni album z glasbeno podlago. Trenutno pa ni znano, če bo omenjena izdaja na voljo tudi na naši strani luže.

V kolikor ste oboževalec te kultne japonske serije grozljivk ne spreglejte spodnjega napovednika.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

EPSON

, ,
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več