Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
23.09.2022 12:41

Deli z drugimi:

Share

S tem generatorjem vam nikoli ne bo zmanjkalo moči

Ob vseh teh pametnih napravah je vse težje in vse bolj nadležno skrbeti, da je vsaka vedno napolnjena. Ni večje nejevolje, kot da se odpraviš na dopust ali jutranji tek in ugotoviš, da imaš izpraznjene slušalke, telefon ali prenosnik. Ko smo doma, je polnjenje pametnih naprav samoumevno, saj imamo vtičnico na vsakem vogalu, električne energije pa tudi ne more kar tako zmanjkati. Večja težava je, ko potujemo, smo na vikendu ali podobne situacije, kjer električna energija ni vedno pri roki. V tem primeru potrebujemo prenosni generator NOVOO, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za ugodnih 189,36 € (185,99 dolarjev). Pri tem morate uporabiti promocijsko kodo NOVOO200W. Za dodatne popuste pa uporabite še HEKKASI10 (9 evrov) in hekka1st0815 (3 evre).

Prenosni generator NOVOO: glavne značilnosti

Prenosni generator NOVOO ima vsestranske možnosti napajanja: tri USB priključke, AC vtičnico, vmesnik USB-C in 12 V avtomobilsko vtičnico. Z generatorjem lahko polnite pametne telefone, tablice, prenosnike, fotoaparate in večino ostalih majhnih naprav. Napajate lahko tudi majhne gospodinjske aparate, luči, mini hladilnike in podobno.

Generator NOVOO sestavljajo litij-ionske baterije z visoko energijsko gostoto. Dolgotrajna baterija 62.400 mAh bo poskrbela, da bodo vse vaše pametne naprave vedno pripravljene za uporabo. Z izhodno močjo 200 W AC lahko prenosni generator polni gospodinjske aparate in naprave v sili.

Ko se generator izprazni, ga lahko napolnite s 60 W polnilnikom v približno 5 urah. Napolnite ga lahko tudi preko avtomobilske vtičnice, za kar boste potrebovali okoli 8 ur. Vgrajena je zaščita pred prenapolnjenostjo, prekomerno izpraznjenostjo, prenapetostjo, previsokim tokom in kratkim stikom.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam generator dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
električna energija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več