Knjiga Menedžment znanja – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga Menedžment znanja
Opis knjige Menedžment znanja
Znanje je danes konkurenčna prednost tako za posameznika kot organizacijo in družbo nasploh. Če imamo znanje, smo za korak pred konkurenco ali se lahko z njo primerjamo. Menedžment znanja ima dvojni pomen: po eni strani je to ravnanje z znanjem v organizaciji, po drugi pa vloga menedžmenta pri tem.

Kakovostno ravnanje z znanjem pomeni, da z njim ravnamo kot z redko dobrino in da obvladujemo celotni proces, od virov znanja do rezultatov pri delu in organizaciji le-tega.

Knjiga Menedžment znanja zajema vse pomembnejše ugotovitve v zvezi s pridobivanjem, prenosom, uporabo in vrednotenjem znanja, pa tudi napotke za uvajanje, organizacijo in presojanje uspešnosti učečega se podjetja.

Poseben del je namenjen prikazu dosedanjih izkušenj, problemov in dosežkov tistih, ki že imajo uvedeno organizirano učenje.

Namen knjige je predstaviti ugotovitve doma in po svetu ter z aplikativnega vidika ponuditi model oziroma možnost učečega se podjetja, vključno s praktičnimi primeri, kaj mora storiti podjetje, da bo postalo sodobna, na znanju temelječa organizacija.

Namenjena je vodilnim v podjetjih, kadrovikom, raziskovalcem in študentom, ki se pri svojem delu srečujejo s to problematiko.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Pivec (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več