Obvestila podjetij
18.11.2011 14:36
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

OCZ tudi uradno na slovenskem trgu

Podjetje ASBIS in podjetje OCZ Technology Group, Inc., vodilni oblikovalec, izdelovalec in distributer visoko zmogljivih in zanesljivih SSD pogonov, sta sklenila pogodbo za distribucijo OCZ SSD pogonov v EMEA regiji.
OCZ tudi uradno na slovenskem trgu
OCZ tudi uradno na slovenskem trgu

OCZ asortima SSD pogonov je razdeljen na visoko kakovostne izdelke za delovne postaje z vgrajenim SandForce kontrolerjem in unikatnim dizajnom kot sta SSD pogona Agility 3, Vertex 3 in SSD pogon z vmesnikom PCI-Expressm RevoDrive 3. Podjetje izdeluje tudi izdelke za široko potrošnjo in prenosne računalnike z modeli Solid 3, Onyx ali Nocti in SSD pogone za poslovno okolje kot je serija IBIS z vmesnikom HSDL ali PCI-Express.

Podjetje OCZ je razvilo tudi pogon Synapse in RevoDrive Hybrid, ki je s hitrostjo prenosa podatkov bližje SSD pogonu, po kapaciteti pa klasičnemu trdemu disku.

“Želimo izkoristiti vse prednosti EMEA tržišča in povečati prisotnost naših izdelkov na tržišču. Podjetje OCZ se je odločilo za sodelovanje z ASBIS-om, ker so v zadnjem desetletju postali vodilni distributer IT izdelkov v Evropi, Srednjem Vzhodu in Afriki ter so idealen poslovni partner. EMEA regija je ključno tržišče in v zadovoljstvo nam je, da smo podpisali pogodbo z vodilnim distributerjem IT izdelkov v Evropi”, je povedal Joost Van Leeuwen, Marketing direktor, OCZ Technology Group.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667