Računalništvo, telefonija
09.03.2007 08:19

Deli z drugimi:

Share

Zavezništvo Authenexa in Aventaila

Authenex (vodilni ponudnik stroškovno učinkovitih rešitev avtentikacije in inkripcije), je objavil zavezništvo, ki bo organizacijam omogočilo uporabo sistema popolnoma varnega dostopa, ki združuje najboljše iz dveh varnostnih področij. Skupno delovanje predstavlja rešitev oddaljenega dostopa, ki je stroškovno učinkovita, enostavna za upravljanje in varna pred zlorabami.

Aventail je prvo SSL VPN rešitev predstavil že leta 1997. Danes zadovoljuje komunikacijske potrebe več kot 2.5 milijona oddaljenih uporabnikov po vsem svetu z zagotavljanjem varnega dostopa do aplikacij in virov znotraj organizacije iz kateregakoli računalnika ali mobilne naprave, kjerkoli in kadarkoli. Družina Aventail Smart Technology SSL VPN naprav povečuje produktivnost tako končnih uporabnikov kot IT osebja, obenem pa povečuje varnost ter znižuje stroške.

Authenex organizacijam vseh velikosti pomaga zaščititi integriteto omrežij in njihovih podatkov. Njihovi produkti omogočajo nadzor oddaljenega, LAN in web dostopa, kriptiranje in varovanje mobilnih shramb podatkov, kriptiranje končne točke (datotek in medijev), varno izmenjavo podatkov in varno hrambo ter uporabo digitalnih certifikatov in podpisov.

“Organizacije so preprosto varnejše, ko združijo dve metodi avtentikacije z VPN povezavo,” pravi Richard Ting, podpredsednik regije Azija Pacifik, Aventail. “Authenex ima odlične proizvode in veselimo se partnerskega sodelovanja z njimi.”

Nova strateška naveza strankam omogoča združevanje najboljšega iz obeh svetov: najboljše SSL VPN prehode z najnaprednejšimi dvofaktorskimi avtentikacijskimi rešitvami, sistemom ASAS®. Ta pomemben paket ponuja prilagodljiv in varen oddaljeni dostop, primeren za organizacije vseh velikosti. Sistem ASAS omogoča oddaljenim uporabnikom, da se avtenticirajo v Aventail SSL prehod z digitalnim certifikatom in/ali enkratnim avtentikacijskim z geslom. Po vzpostavitvi povezave Aventail zagotavlja, da komunikacija med oddaljenim uporabnikom in virom znotraj organizacije ostane varna.

“Aventail je znan kot napredno misleča organizacija, vedno korak pred svojim časom,” je povedal Sharon Lim, manager pri Authenex. “Naše sodelovanje in partnerstvo je tako enostavno smiselno.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več