Telefoni
16.06.2018 13:17
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Legendarni iPhone 3GS kmalu ponovno v prodaji! Kje ga bo mogoče kupiti?

Nakup pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 3G bo kupce olajšal za zgolj preračunanih 34 evrov.
Nakup pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 3G bo kupce olajšal za zgolj preračunanih 34 evrov.

Ste kdaj želeli, da bi imeli možnost kupiti in preizkusiti enega od klasičnih in legendarnih pametnih mobilnih telefonov? Prebivalcem Južne Koreje bo to omogočeno. Južnokorejski ponudnik storitev mobilne telefonije SK Telink bo namreč konec junija letos ponudil v prodajo Applov pametni mobilni telefon iPhone 3GS, ki ga je podjetje Apple javnosti razkrilo že daljnega leta 2009. Podjetje SK Telink se je za to potezo odločilo zaradi tega, ker je v skladišču našlo precejšnje število neprodanih telefonov Apple iPhone 3GS.

Nakup pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 3G bo zelo poceni, daj se bo ponudnik mobilnih storitev SK Telink zanj zahteval zgolj preračunanih 34 evrov. Poleg tega bo podjetje vsak telefon posebej preizkusilo, da se prepriča, da naprava dejansko deluje. To je sicer bilo pričakovano, saj gre za naprava, ki so na kupce čakale skorajda eno desetletje.

Pri podjetju SK Telink so prepričani, da bo zanimanje za nakup pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 3GS precejšnje. Ta je namreč že daljnega leta 2009 med prvimi omogočal brezžično povezavo HSDPA, je razpolagal s kakovostnejšim digitalnim fotoaparatom z možnostjo snemanja video posnetkov in je omogočal upravljanje preko glasovnih ukazov. Med »novimi« funkcionalnostim pa so najbolj izstopale vedno dosegljiva tipkovnica v ležečem položaju, funkcija kopiraj in prilepi, podpora sporočilom MMS, deljenje povezave v svetovni splet z osebnim in prenosnim računalnikom, možnost iskanja datotek ter možnost nakupa in prenosa vsebin s spletnega portala iTunes preko omrežja tretje generacije. Na njem pa je nameščen mobilni operacijski sistem iOS 6, pri čemer je trenutno v uporabni iOS 11, kmalu pa bo nastopil čas za novi iOS 12.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847