Računalništvo, telefonija
23.10.2017 19:00

Deli z drugimi:

Share

Huawei osvojil prestižno marketinško nagrado

Huawei osvojil prestižno marketinško nagrado
Huawei osvojil prestižno marketinško nagrado

Huaweijeva regijska marketinška kampanja #BePresent je bila nagrajena na 21. podelitvi nagrad EACA Euro Effie. Gre za eno najbolj prestižnih nagrad, ki podeljujejo priznanje učinkovitosti marketinških komunikacij. S srebrno nagrado je Huawei dobil potrditev, da uspešno gradi odnos med uporabniki in blagovno znamko. Huawei je s srebrno nagrado postal edini zmagovalec v celotni IT in telekomunikacijski kategoriji. Kampanja se je decembra lansko leto intenzivno odvijala tudi v Sloveniji.


#BePresent kampanja je božična kampanja, ki je nagovarjala ljudi, da odložijo telefone in se v prazničnem času resnično posvetijo drug drugemu. Osrednji del kampanje je bil televizijski oglas, s poudarkom na modrem telefonu P9. Oglas so podprle številne aktivnosti, tako ATL kot digitalne. Celoto marketinških aktivnosti so podprle PR aktivnosti in sodelovanje z vplivneži. V Sloveniji so kampanjo podprli Nina Pušlar, Ciril Komotar, Rebeka Dremelj, Zlatko, Ajda Sitar in številni drugi.

»Nagrada prepoznava Huaweijevo zavezo k razumevanju uporabnikov in njihovih želja in potreb. Veseli smo, da je kampanja, ki smo jo razvili za regijo, dobila zunanje priznanje s strani najbolj spoštovanih marketinških strokovnjakov. Huawei je prvi proizvajalec pametnih telefonov, ki si je drznil pozvati uporabnike, naj jih odložijo v času praznikov,« je povedal Tony Rong, podpredsednik regije.

»Resnično smo veseli, kako je kampanja povezala naše uporabnike in s tem navdušila tudi strokovno javnost,« je komentiral Matjaž Kermelj, direktor prodaje za Slovenijo.



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več