Telefonija
31.05.2006 07:58

Deli z drugimi:

Share

Nova mobilnika podjetja BenQ Mobile

Nova mobilnika podjetja BenQ Mobile ponujata modern dizajn in profesionalno funkcionalnost. BenQ-Siemens A38 poudarja predvsem estetsko komponentno, medtem ko se mobilnik BenQ-Siemens A58 nagiba k poslovnemu izgledu. Oba modela z vgrajeno Bluetooth tehnologijo ponujata visoko kakovost in optimalno zanesljivost po ugodni ceni. Zahvaljujoč ergonomičnemu dizajnu in jasni navigaciji menija, mobilnika omogočata uporabniku izredno priročno upravljanje v različnih situacijah. Osredotočata se na najpomembnejše funkcije in uporabnikom ponujata praktično vse, kar potrebujejo za mobilno telefoniranje in prenos podatkov. Nova mobilnika serije A razpolagata tudi z obsežnim imenikom, organizatorjem in velikim številom različnih iger.

Novi model “osnovnega razreda” za govorno telefonijo

BenQ-Siemens A38 je popoln model za vse, ki želijo mobilnike uporabljati za opravljanje klicev, ne da bi ob tem morali žrtvovati zanesljivost ali modern dizajn. Klasična, tanka oblika (10*4,5*2 cm) mobilnika se lepo prilega roki, tipke za upravljanje v kontrastnih barvah, ki so locirane nad tipkovnico, pa so prava paša za oči. A38 vsebuje 1.4 palčni barvni zaslon s posebno LCD zaslonsko tehnologijo “Color super-twist nematic” (CSTN, 60.500 barv in 96*64 točk), ki omogoča izjemno čitljivost.

Ste pozabili telefonsko številko svojega prijatelja? Zahvaljujoč obsežnemu imeniku (do 300 vnosov), uporabniku ni treba memorirati vseh telefonskih številk. Mobilnik lahko arhivira do 300 tekstovnih sporočil, posebna funkcija za zaščito pred prihajajočimi klici “Privacy Manager” pa uporabnika obvaruje pred nezaželenimi klicatelji. Omenjena funkcija je enostavna za uporabo – uporabnik preprosto aktivira seznam prednastavljenih telefonskih številk in izbere tiste, od katerih ne želi prejemati klicev. Poleg 32 različnih melodij zvonjenja, vsebuje mobilnik BenQ-Siemens A38 tudi budilko, uro, ki prikazuje čas po vsem svetu, koledar, kalkulator in različne mobilne igre. Mobilnik je lahko v stanju pripravljenosti do 286 ur, razpolaga pa tudi z 248 minut pogovornega časa. BenQ-Siemens A38 je na ta način zanesljiv spremljevalec pri vsakdanjih opravilih. Naglavna kompleta HES-104 in HES-108 sta na voljo kot originalna dodatna oprema, ponujata pa prostoročno telefoniranje in digitalno glasovno kakovost.

BenQ-Siemens A38 bo v Sloveniji na voljo jeseni.

Poslovni mobilnik s funkcijami za preživljanje prostega časa

Uporabniku se tudi na segmentu osnovnega mobilnega klicanja ni treba odrekati profesionalnim funkcijam in sodobni povezanosti. BenQ-Siemens A58 je eleganten model serije A s poslovnimi možnostmi, ki se lahko na ostale naprave povezuje s pomočjo vgrajenega Bluetooth vmesnika. BenQ-Siemens A58 vsebuje tudi funkcijo “Radio Free Connector ” (RF Connector) in serijski vmesnik za povezavo na računalnik., ki omogoča shranjenim podatkom, da se hitro in enostavno sinhronizirajo z osebnim računalnikom. BenQ-Siemens A58 se ponaša tudi s povezavo na zunanjo anteno in tako zagotavlja optimalno dosegljivost tudi med vožnjo.

Vgrajeni organizator in poenoten imenik s 500 kontakti spreminjata mobilnik v učinkovito orodje za koordiniranje zasebnega življenja s poslovnim, uporablja pa se lahko tudi kot diktafon (snemalni čas do 60 minut). Med sestankom bo mobilnik s funkcijo vibriranja uporabnika diskretno opozoril na prihajajoče klice, te pa bo lahko uporabnik sprejemal tudi prostoročno, medtem ko piše, išče dokumente ali si pripravlja kavo.

Jasen dizajn tankega mobilnika se osredotoča na ergonomično obliko in intuitivno upravljanje. Elementi kroma ob straneh ohišja poudarjajo estetke vizualne elemente mobilnika. Jasno strukturirana tipkovnica in grafični meni na velikem LCD zaslonu “Color super-twist nematic” (CSTN) s 65.536 barvami, 128*128 točkami, omogočata vsem uporabnikom, da se na enostaven način seznanijo z delovanjem mobilnika. BenQ-Siemens A58 se lahko personalizira z individualnimi melodijami zvonjenja v glasbeno-predvajalni obliki MP3.

Izbor naglavnih kompletov z Bluetooth tehnologijo, kot je na primer “Car Kit Bluetooth Easy HKW-100”, je na voljo kot originalna dodatna oprema. Omenjeni produkt je kompaktna in fleksibilna “plug & play” rešitev, ki vozniku zaradi prilagodljive pozicije na zunanji strani tipkovnice vgrajenega mikrofona ponuja enostavno in varno opravljanje klicev.

BenQ-Siemens A58 bo v Sloveniji na voljo jeseni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več