Računalništvo, telefonija
21.03.2019 15:24
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu – primer iz Slovenije

Ali veste, kje se začne dobra polovica vseh nakupov na spletu? Na Amazonu.
6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu - primer iz Slovenije
6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu - primer iz Slovenije

To pomeni, da četudi ne prodajate direktno na Amazonu se zavedajte, da se do 60 % vseh iskanj izdelkov začne na Amazonu. Še bolj osupljiv je podatek, da se 43 % vseh nakupov na spletu zgodi na Amazonu. Torej se na njem proda več kot preko vseh drugih kanalov (Google, Facebook itd.) skupaj.

Amazon obstaja že 23 let. za spletno prodajalno je to osupljivo dolgo. In videti je, da bo z nami še zelo dolgo. Kupci torej nakup na spletu enačijo z Amazonom. Zato se mu ne da izogniti. Treba ga je čimprej spoznati in vključiti v svoj prodajni proces. Veliko panog in velikih ponudnikov je že izginilo zato, ker se Amazonu niso prilagodili.

Kako lahko kot podjetje ali posameznik zaslužite na Amazonu?

Nejc Volarič je iz nič denarja in nič znanja ustvaril 140.000 € mesečne prodaje na Amazonu. In to v enem letu. Pokazal in razložil vam bo šest ključnih korakov, ki jih je naredil, da je ustvaril prvih 10.000 € prometa mesečno. To bi moral vedeti vsak, ki želi uspešno začeti posel na Amazonu.

V živo lahko Nejca doživite in ga tudi kaj vprašate na praktičnem seminarju »Digitalni marketing od A do Ž«. Izvedite več o seminarju, kjer se boste naučili tudi drugih orodij digitalnega marketinga iz prakse. Z Nejcem bodo predavali tudi drugi strokovnjaki za marketing, prodajo in osebno rast. Po korakih bodo razložili, kaj res deluje, in prikazali dejanske primere iz prakse na različnih področjih.

Vse, kar morate vedeti o digitalnem marketingu, da kaj zaslužite

Digitalni marketing za normalna podjetja je lahko enostaven, če ti kdo pove, kako začeti in katere stvari v resnici delujejo.

Digitalni marketing od A do Ž:

• Samo praktični primeri.

• Print screeni dejanskih projektov.

• Navodila po korakih.

• Digitalni marketing od A do Ž.

Seminar bodo vodili:

• Boris Vene, častni gost, avtor, motivator, legenda slovenskega podjetništva.

Njegove knjige ima v povprečju vsako tretje gospodinjstvo. Na svetovni ravni sodeluje z avtoritetami kot je Marc Hansen (Kurja juhica za dušo, prodal preko pol milijarde knjig) in John Assaraf (The Secret).

• Martin Korošec, organizator, strokovnjak za marketing. Njegovih seminarjev se je samo lani udeležilo 1.082 podjetnic in podjetnikov. Marketinške kampanje je pripravil za preko 100 top podjetij iz Slovenije. Je avtor treh knjig o marketingu.

• Nejc Volarič, Amazon expert. Razkril vam bo šest korakov, ki so ga v parih mesecih pripeljali do prvih 10.000 € prodaje na Amazonu. V samo enem letu pa do 140.000 € mesečnega prometa.

• Damir Junuzović, expert za Facebook oglase, ki dnevno investira v Facebook oglase okoli 7.000 € in seveda z njimi tudi dobro zasluži.

Vstopnice po nizki, akcijski ceni in več o vsebini najdete TUKAJ.

DARILO za vas

»6 korakov do prodaje na Amazonu« je Nejc Volarič opisal v e-knjigi, ki jo ekskluzivno dobite brezplačno – na povezavi: https://seminar.galaxing.net/e-knjiga-nejc-volaric/.

https://seminar.galaxing.net/o/?affiliates=14


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640