Paketi in akcije
16.07.2009 11:22
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

50 evrov vsakemu novemu naročniku ZAME

Si.mobil 50 evrov podarja vsem novim naročnikom, ki bodo sklenili naročniško razmerje na paketu enaZAME, triZAME ali petZAME.
Si.mobil 50 evrov podarja vsem novim naročnikom, ki bodo sklenili naročniško razmerje na paketu enaZAME, triZAME ali petZAME.

Konkurenca mobilnih operaterjev v Sloveniji je iz leta v leto bolj ostra, kar potrjujejo številne akcije in mikavne ponudbe iz vseh strani. Tokrat je na tapeti Si.mobil. Ta bo namreč novim naročnikom na izbrane pakete ZAME podaril 50 evrov, ki jih lahko preko storitve Moneta porabijo za karkoli. Poleg tega lahko uporabniki lahko izbirajo tudi med široko paleto mobilnikov za le 1 evro.

Si.mobil 50 evrov podarja vsem novim naročnikom, ki bodo sklenili naročniško razmerje na paketu enaZAME, triZAME ali petZAME v obdobju od 15. julija do 15. avgusta 2009 in se ob tem vezali z nakupom telefona za najmanj 24 mesecev.

Naročniki lahko 50 evrov izkoristijo v obliki nakupov preko storitve Moneta do 31. avgusta na več kot 7.000 plačilnih mestih. Popust lahko torej novi naročniki med drugim porabijo za nakupe na Petrolovih bencinskih servisih, v nekaterih gostinskih lokalih in restavracijah, pri dostavi hrane in plačilu taksi prevozov, pri plačilu malih oglasov, za plačilo prenočišč v izbranih hotelih, nakupe športne opreme ipd.

Uporabnikom so na voljo tudi mobilniki za 1 evro, in sicer Vodafone 533 na paketu enaZAME, Nokia 6303 na paketu triZAME, LG KF750 na paketu triZAME, Samsung SGH-F480 na paketu petZAME in Nokia E75 na paketu petZAME.


Prijavi napako v članku