Igre
21.07.2023 08:59

Deli z drugimi:

Share

5 iger, ki vam bodo popestrile poletne dni

Spoznajte 5 novih iger za računalnike in konzole, ki bodo popestrile poletne dni in naredile vročino znosnejšo.
Foto: Nintendo
Foto: Nintendo

GetsuFumaDen: Undying Moon

Smrt ni zabavna, imaš pa lahko od nje vsaj to, da se preleviš v maščevalnega samurajskega duha, ki teče v desno po naključno ustvarjenih stopnjah in besno udriha po sovražnikih. To je temelj sekljaške arkade GetsuFumaDen: Undying Moon, v kateri prodiramo vse globlje v pekel in se trudimo izbrisati vir kataklizme, ki je prizadela deželo. Dokaj kratki nivoji nas skozi udrihanje po navadnih sovražnikih privedejo do običajno zahtevnega, zanimivega šefa, kot je gromozanska stonoga ali oživljen velikanski demon. Tam se še bolj kot sicer pokaže potreba po natančnem premikanju in rabi katane, saj je igro navdihnilo samurajsko mečevanje. Na Japonsko pa povleče tudi grafični slog, ki se opira na tamkajšnje srednjeveško risanje. Na razpolago so tudi druga orožja in številne veščine, vsak nov spust v pekel pa prinaša sveže izzive in na novo sestavljene nivoje. 

Atlas Fallen

V tej tretjeosebni akcijadi, ki si sposoja tako iz God of War kot serij Prince of Persia in Devil May Cry, se preselimo v čarobni svet, ki mu vladajo pokvarjena božanstva. Na nas je, da se dvignemo iz puščavskega prahu in spustimo na plano vihar – svoj vihar! Potujemo pretežno po kamnu in pesku, odkrivamo skrivnosti in v epskih spopadih z legendarnimi pošastmi uporabljamo mogočna orožja ter silovite čarovnije. Na razpolago je toliko gradnikov, da si lahko sami izrezbarimo lasten pristop, naj bo bolj direkten ali nemara tak, kjer od daleč obstreljujemo pošasti z uroki ali puščicami. Ne le to, zgodbo lahko razkrivamo sami ali sodelovalno s še enim prijateljem! 

Asterigos: Curse of the Stars – Deluxe Edition

Ubisoftov Immortals: Fenyx Rising je bil očiten zgled za tole tretjeosebno akcijsko pustolovščino, v kateri prevzamemo nadzor nad mlado bojevnico Hildo, ki odpotuje v ukleto mesto Aphes, da bi rešila izgubljenega očeta. Na poti do tja in v njem bo srečala številne pošasti, ki si jih bo pokorila s pisanim naborom orožij in čarovnij, našla številne skrivnosti, raziskala mesto z okolico in določila njegovo usodo. Različica Deluxe Edition vsebuje dodatek Call of the Paragons, zbirateljska inačica (Collector’s Edition) pa poleg tega še 260-stransko knjigo s slikami iz igre, uradno glasbo na dveh cedejih in zbirateljsko škatlo.

Moving Out 2

Igra Moving Out se vrača in je še bolj nora kot kdaj koli prej, zdaj pa je na voljo tudi ONLINE IGRANJE! Vrnite se v Packmore in uporabite svoje spretnosti premikanja v povsem novih dimenzijah in nekaterih priljubljenih starih. Pomagajte pri obnovi gladkih selitev in postanite vrhunski selivec oziroma tako imenovani F.A.R.T. (Furniture Arrangement & Relocation Technician)!

Human: Fall Flat – Dream Collection

Human: Fall Flat je zabavna, lahkotna fizikalna ploščadna igra v svetu lebdečih sanjskih pokrajin, ki jo je mogoče igrati samostojno, v lokalni kooperaciji z razdeljenim zaslonom za največ dva igralca ali z največ 8 igralci na spletu za še več smeha! Vsaka sanjska stopnja ponuja novo okolje, po katerem se lahko premikate: od dvorcev, gradov in azteških pustolovščin do zasneženih gora, srhljivih nočnih pokrajin in industrijskih lokacij. Številne poti skozi vsako raven in popolnoma igrive uganke zagotavljajo, da bosta raziskovanje in iznajdljivost nagrajena.

Zaradi vratolomnih gibov vašega človeka stvari niso enostavne in pri skakanju, plezanju, prenašanju ali guganju se stvari zlahka zapletejo – z zelo smešnimi posledicami.

Če vaš človek pade z vrvi, napačno oceni ploščad ali ga prijatelj celo potisne s pečine, se nikar ne bojte: preprosto bo padel nazaj v sanje in bo pripravljen poskušati znova in znova.

Še več, redne brezplačne izdaje stopenj pomenijo, da zabavi ni videti konca! Zbirka Dream Collection vsebuje 23 odličnih ravni.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Colby

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več