Aplikacije in dodatni programi
22.04.2023 08:16

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (77. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri aplikacije in dve igri.

Vatic

Cena: Brezplačno / $7.99 na mesec / $29.99 na leto

Vatic je video generator, ki temelji na uporabi umetne inteligence in je dokaj zabavno orodje za igranje s trenutno najbolj vročo tehnologijo. Aplikacija deluje kot večina AI aplikacij. Vnesete ključne besede in aplikacija ustvari video na podlagi tega, kar želite. Vatic ni vedno uspešen, čeprav je malo takšnih aplikacij, s katerimi bi ga lahko primerjali. Vseeno je dovolj dober, da lahko z njim ustvarite nekaj preprostih videoposnetkov. Najpogostejša težava, ki smo jo odkrili, je bilo nekaj čudnih artefaktov pri iskanju zelo specifičnih stvari. Aplikacijo lahko uporabljate brezplačno z oglasi. Premium različica omogoča snemanje daljših videoposnetkov, v njej ni oglasov in vključuje hitrejšo obdelavo.

Prenos iz Google Play trgovine!

Star Equestrian

Cena: Brezplačno

Star Equestrian je simulacijska igra s konji. Ta vam na začetku da konja, z njim pa se odpravite na različne avanture. Med drugim vključuje uporabniška izkušnja gradnjo stvari, kot so hlevi, tekmovanja in jahanje z drugimi igralci. Veliko žrebanje, tekmovanja, naraščajo precej agresivno, kot je to značilno za brezplačno igro. Poleg tega smo občasno opazili nekaj grafičnega zaostajanja. Sicer pa je to lepa igra, ki se dobro igra.

Prenos iz Google Play trgovine!

Martian VR

Cena: Brezplačno

Od propada Google Daydreama še nismo videli nove VR aplikacije, a očitno nekateri razvijalci še vedno delajo na njej. Gre za delno izobraževalno izkušnjo, kjer si lahko ogledate pokrajino na Marsu. Razvijalec namerava v prihodnjih izdajah dodati tudi stvari, kot so vremenski učinki in dejanska mehanika igre. Zaenkrat je to zabavna izkušnja za tiste, ki imajo radi zabavne VR stvari. Martian VR ima potencial in s tako malo konkurence so za dobro aplikacijo ali VR igro VR vrata odprta.

Prenos iz Google Play trgovine!

Call of Dragons

Cena: Brezplačno

Call of Dragons je MMO strateška igra. Igra se kot mnoge druge strateške igre. Gradiš svoje kraljestvo, uriš svoje čete in se boriš proti nasprotnikom. Kar loči Call of Dragons od večine graditeljev kraljestev, je obstoj stvari, kot so zgodba, prizori in podobne stvari. Kar zadeva samo igranje, ste že zagotovo igrali podobne igre. Zgradite svoje kraljestvo, nadgradite zgradbe, ustvarite čete in se odpravite v boj. Izvedba je razmeroma dobra in oboževalci graditeljev kraljestva bodo verjetno uživali.

Prenos iz Google Play trgovine!

SuperImage

Cena: Brezplačno

SuperImage je “upscaler”, ki uporablja nevronska omrežja. V bistvu posname sliko, jo poveča na višjo ločljivost in nato inteligentno izostri, da je videti čista. Obstaja nekaj možnosti, kot so način, izhodni format in podobne stvari. Vendar z vidika uporabnosti naredi le to, kar smo predstavili. Dobra stvar pri aplikaciji SuperImage je, da so nekatera stara ozadja za telefon, ki smo jih imeli naokrog, izgledala zelo lepo na našem telefonu. Pomanjkanje možnosti je edina prava slabost, vendar je to med najboljšimi aplikacijami za nadgradnjo v Trgovini Play, čeprav je relativno nova.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več