Računalništvo, telefonija
Telefonija
Igre
Aplikacije in dodatni programi
15.03.2023 07:15

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (72. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Paranormasight

Cena: $14.99

Paranormasight je misteriozna grozljiva vizualna novela iz Square Enix-a. Zgodba se vrti okoli skupine prekletih nosilcev, ki lahko pod določenimi okoliščinami ubijejo kogarkoli želijo. Glavni junak si prizadeva najti druge preklete like, da bi svojega prijatelja spravil nazaj k življenju. Zgodba se razvija glede na igralčeve odločitve, ki lahko uničijo nekatere like ali drugače spremenijo, kaj se z njimi zgodi. Paranormasight je presenetljivo zanimiva zgodba in Square Enix bi z njo lahko uspel. Cena igre je 14,99 dolarjev, vendar je to že znižana cena iz osnovne cene 17,99 dolarjev.

Prenos iz Google Play trgovine!

Weather by Globin.dev

Cena: brezplačno / $0.99 na mesec / $3.49 za pol leta

Weather by Globin.dev je preprosta aplikacija za vreme, ki dobro opravlja svojo nalogo. Uporabniški vmesnik je večinoma čist in lahko prilagodljiv, saj lahko po svoji želji spreminjate ikone. Vključuje osnovne informacije, kot so trenutna temperatura, urne napovedi, dnevne napovedi in tedenske napovedi. Obstajajo tudi stvari, kot so atmosferski tlak, UV indeks in drugi podatki. Osnovne enote so metrične, vendar jih lahko spremenite na imperialne. Obstaja naročnina, ki odstrani oglase in kot vidite ni pretirano draga.

Prenos iz Google Play trgovine!

Doctor Who: Lost in Time

Cena: brezplačno

Doctor Who: Lost in Time je igra v mirovanju, ki vključuje like iz priljubljene TV oddaje. Na različnih ikoničnih lokacijah iz oddaje zbirate vire za nadgradnjo stvari. Zgodba se vrti okoli reševanja določene časovnice dogodkov, kar je precej standardno za mobilne igre, ki so povezane s TV oddajami. Omogoča vam, da oživite pretekle zgodbe in izkoristite nostalgijo. Igra je dokaj dobro sestavljena, čeprav mehanike niso nič novega. Mislimo, da bo všeč oboževalcem Doctor Who-ja, ki so tudi navdušeni nad igrami v mirovanju.

Prenos iz Google Play trgovine!

TrueShot

Cena: brezplačno / $0.49 na mesec / $4.99 v enkratnem znesku

TrueShot je aplikacija za olepšanje vaših posnetkov zaslona. Začnete z uvozom posnetka zaslona in nato uporabite drsnike in nastavitve, s katerimi posnetek naredit bolj eleganten. Nič kaj posebnega ni, večina gre le za dodajanje ozadnega gradienta za nekaj dodatne elegance. Kljub vsemu se bo nekaterim morda to zdelo uporabno, zato bi TrueShot lahko bil koristen. Aplikacija je brezplačna, če plačate enkratni znesek 4,99 dolarjev. Lahko se odločite tudi za naročnino v višini 0,49 dolarja, vendar ne vemo, zakaj bi jo kdo sploh imel.

Prenos iz Google Play trgovine!

Uncharted Waters Origin

Cena: brezplačno

Uncharted Waters Origin je precej edinstvena igra. Je igra odprtega sveta, kjer plujete po visokih morjih, se spopadate z nepridipravi, trgujete z dobrinami in počnete še polno drugih stvari. Igra uporablja resnični svet, kot zemljevid in celo zgodovinske podatke za stvari, kot so vremenski vzorci. Svet je lepo izrisan, čeprav bi si želeli, da bi bili tudi liki enako dobro izdelani. V vsakem primeru je to globoka igra z veliko stvarmi za početi in razen nekaterih zgodnjih napak se zdi precej dobra.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije Android telefoni Android 13


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več