Aplikacije in dodatni programi
19.01.2023 13:05
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (65. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Dominio Dreams

Cena: brezplačno

Domino Dreams je ugankarska igra z domino kockami. Pri igri iščete ujemanje ploščice na plošči s ploščicami, ki jih imate v roki. Napredujete tako, da odstranite vsako ploščo in se premaknete na naslednjo stopnjo. Igra ima več kot 1.000 stopenj in sekundarno mehaniko, v kateri gradite kraljestvo. Menimo, da je ocena 4,8 v Google Play trgovini nekoliko pretirana, glede na to, kaj ponuja, vendar pa ni slaba “ubijalka časa” za ljubitelje preprostih ugank.

Prenos iz Google Play trgovine!

Copyist

Cena: brezplačno / $59.99

Copyist je orodje za ustvarjanje vsebine. Vsebuje več deset orodij, vključno z generatorjem člankov, pisalnikom prispevkov v blog formatu in celo razdelkom, v katerem lahko dobite ideje za bloge. Glavna funkcija je orodje umetne inteligence, ki zapisuje stvari. Delo opravi dobro, vendar menimo, da ga ljudje še vedno opravijo bolje. Ne glede na vse pa smo v zvezi s tem morda pristranski. Manjši blogerji lahko znotraj aplikacije Copyist vsekakor najdejo nekaj uporabnega, čeprav gre za precej nišni izdelek.

Prenos iz Google Play trgovine!

KartRider: Drift

Cena: brezplačno

KartRider: Drift je najnovejša igra v priljubljeni seriji KartRider. Igra ponuja dirkanje s kartingi, torej nekaj podobnega igram, kot je Mario Kart. V igri se pomerite s sedmimi drugimi dirkači, pri čemer uporabljate različna dodatna sredstva in vozniške spretnosti, da prvi pridete do cilja. Ta različica igre vključuje tudi nekaj drugačnih načinov igre, možnosti prilagajanja in izbiro lika. KartRider: Drift deluje dokaj dobro in bi morala dobro konkurirati na področju karting dirkalnikov. Večino slabih mnenj so podali ljudje, ki so igro prenesli pred začetkom končne verzije.

Prenos iz Google Play trgovine!

Food Log Journal

Cena: brezplačno / $1.49 na mesec / $10.99 na leto / $17.99 v enkratnem znesku

Food Log Journal je točno to, kar pove ime aplikacije. Z njim lahko na preprost, a učinkovit način, beležite svoje obroke in prigrizke. Z aplikacijo lahko spremljate svojo prehrano in jo po potrebi spremenite. Orodja lahko uporabljate na različne načine. Na primer, ne jem zajtrka, zato sem ta del aplikacije skril in aplikacija mi je to omogočila. To ni najbolj sodobna zasnova uporabniškega vmesnika, kar smo jih kdaj videli, vendar deluje učinkovito. Všeč nam je tudi, da je poleg običajnega modela naročnine na voljo tudi možnost enkratnega plačila. Za to od nas vedno dobi dodatne točke.

Prenos iz Google Play trgovine!

Cat Snack Bar

Cena: brezplačno

Cat Snack Bar je simulacija restavracije z množico debelih mačk. Celotna izkušnja je precej preprosta. Sprejemate naročila strank, pripravljate njihove jedi, zaslužite denar in ga uporabite za nadgradnjo restavracije. To je igralna zanka, ki jo dobro poznamo. V igri je uporabljena funkcija postopne igre, pri kateri se vaše podjetje ob nadgradnji ponovno vzpostavi. V vsakem primeru je to prikupna igra, ki je primerna za zabijanje časa.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več