Aplikacije in dodatni programi
05.05.2021 14:51
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (6. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali štiri igre in eno aplikacijo.

The Spike

Cena: Brezplačna

The Spike je 2D arkadna igra odbojke. Razvila jo je skupina srednješolcev in moramo priznati, da jim je uspelo ustvariti precej zabavno igro. Na kratko lahko povemo, da gre za igro odbojke z različnimi igralci, ki potem glede na statistika izboljšujejo svoje veščine. Igra je dokaj zahteva, je pa v celoti brezplačna, vendar pa hkrati polna oglasov. Zagotovo bi si želeli videti tudi premium verzijo, za katero upamo, da pride kmalu.

Prenos iz Google Play trgovine!

DrawPortal

Cena: Brezplačna / do $2.99 (preračunanih 2,48 evra)

DrawPortal je v svojem bistvu kolaborativna risalna aplikacija, ki nam omogoča, da skupaj s prijatelji rišemo. Aplikacija nudi različne opcije risanja, različna orodja, možnost približevanja in še več. Uporabljamo lahko tudi plasti, ki nam z nekaj kliki odstranijo ali dodajo, kar pa želimo. Uporabniški vmesnik je sicer dokaj osnoven, vendar funkcionalen. Preprosto odpremo aplikacijo in začnemo z risanjem. Gre za poceni aplikacijo, ki deluje dobro in je primerna tu za otroke.

Prenos iz Google Play trgovine!

Summoners War: Lost Centuria

Cena: Brezplačna

Summoners War: Lost Centuria je zadnja igra franšize Summoners War. Tokrat so razvijalci ustvarili igro, v kateri zbiramo karte in se borimo z ostalimi igralci. V večini gre za spletno “player-versus-player” igro, ki temelji na boju med šestnajstimi igralci, torej “8 na 8”. Igra vsebuje tudi nekaj PvE vsebine, kar pomeni, da se vedno ne borimo z drugimi igralci, če to seveda ne želimo. Igra je brezplačna, ima pa v svoji začetni fazi še nekaj hroščev, za katere pa smo pripričani, da bodo kmalu popravljeni.

Prenos iz Google Play trgovine!

Typewise Custom Keyboard

Cena: Brezplačna / $1.99 (preračunanih 1,65 evra) na mesec / $9.99 (preračunanih 8,28 evra) na leto / $24.99 (preračunanih 20,71 evra) kot enkratni znesek

Typewise v resnici ni nova aplikacija. Je pa verzija 3.0 prinesla zelo drastične spremembe v postavitvi tiškovnic in funkcionalnosti aplikacije. Kot lahko vidimo na sliki je nova postavitev tipkovnice v obliki panja. Za osvojitev tipkovnice bodo ljudje potrebovali različno količino časa. Ko se enkrat navadimo na uporabo nove oblike tipkovnice je relativno udobna, še enkrat pa poudarjamo, da bo potrebnega nekaj časa preden dosežemo to stopnjo. Še vedno obstaja nekaj hroščev, vendar pa je vseen dobrodošlo videti nekaj novega na področju tipkovnic.

Prenos iz Google Play trgovine!

Warhammer 40,000: Mechanicus

Cena: $11.99 (preračunanih 9,94 evra)

Warhammer 40,000: Mechanicus je mobilna verzija istoimenske igre iz leta 2018. Gre v bistvu za strateško igro z več kot 50 stopnjami. Igra je sama po sebi dobra in kar je še posebej privlačno je, premium igra brez “in-app” nakupov. Je pa v igri tudi nekaj pomanjkljivosti. Uporabniški vmesnik za mobilne naprave ni ravno idealen, zato vam za igranje te igre priporočamo tablice. Že res, da je cena igre precej visoka, vendar to za prave navdušence ne bo težava.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več