Aplikacije in dodatni programi
25.07.2022 12:35

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (46. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

ChimeraLand

Cena: brezplačno

ChimeraLand je igra preživetja odprtega sveta z določenimi elementi RPG-ja. Vsebuje običajno mehaniko preživetja. Zbirate vire, jih uporabite za izdelavo predmetov in s temi predmeti izboljšate svoj položaj v zgodbi. Edinstven del igre je vaša sposobnost dodajanja živalskih delov različnim živalim. Konju lahko dodamo na primer krila, da lahko leti. ChimeraLand vleče primerjave z igro Ark: Survival Evolved, vendar je živalska evolucija nekaj dodatnega, zaradi česar je edinstvena. Ni podpore za krmilnik, prav tako pa igro ni mogoče igrati brez povezave, kar je pomembno imeti v mislih.

Prenos iz Google Play trgovine!

FishingBooker

Cena: brezplačno

FishingBooker je aplikacija za upravljanje rezervacij ribolovnih čarterjev. Res je, da gre za nišni segment, vendar nekaterim ljudem ni prblem plačati nekaj evrov, da jih čoln popelje v vodo na prijeten ribolov. FishingBooker ima na stotine tisoče ocen strank, informacij o čolnih, fotografije in še več. Navaja tudi ocene vsakega vodnika, tako da lahko najamete zaupanja vredne ljudi. Zdi se, da med testiranjem portala Android Authority deluje, kot je predvideno, brez večjih težav.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vahn’s Quest

Cena: brezplačno

Vahn’s Quest je mobilna RPG igra. Deluje podobno, kot mnoge druge RPG igre. Vaši liki gredo na lov, medtem ko niste prijavljeni v igro, tako da nenehno rastete, tudi ko niste tam. Na voljo je med drugim izdelava opreme, kostumov za prilagajanje vašega junaka in ekipe, ki se neskončno borijo in postajajo vse močnejše.

Vahn’s Quest se od drugih loči po nekoliko večji vpletenosti. Dejansko lahko počnete drugi stvari, namesto da bi se prijavili in gledali junake, kako se borijo. Definitivno ni popolna igra in vsekakor je imela nekaj napak pri zgodnjih izdajah, vendar dotična igra ni slaba, predvsem za navdušence nad žanrom.

Prenos iz Google Play trgovine!

Google Wallet

Cena: brezplačno

Google je uradno predstavil novo denarnico Google Wallet. O spremembah so razpravljali v prejšnjem tedniku Android Apps Weekly, vendar jih bomo mi na kratko povzeli. Gre za bolj standardni plačilni sistem NFCv v aplikaciji lahko shranite stvari, kot so vaše debetne in kreditne kartice, nagradne kartice in celo evidenco o cepljenju, če želite. Deluje zelo dobro in razen nekaj zgodnjih nenavadnosti je denarnica pripravljena za uporabo. Spodnja povezava vas popelje na seznam v Trgovini Play. Nekateri uporabniki boste morda morali posodobiti Google Pay trgovino.

Prenos iz Google Play trgovine!

Ace Attorney Trilogy

Cena: $22.99

Ta igra tehnično gledano ni nova izdaja, ampak bolj ponovna izdaja. Pred leti je Capcom izdal prve tri igre Ace Attorney v svojih mobilnih različicah. Junija 2022 so odstranili mobilne različice in namesto njih izdali mobilne porte trilogije. Zdaj, če kupite ta paket trilogije, boste prejeli enake igre, kot jih dobite, ko jih kupite na Xboxu ali PlayStationu.

Igre spremljajo Acea Attorneyja, ko brani ljudi na sodišču. Vsebuje neumno zasedbo likov, zanimive zgodbe in še več. So zabavne igre v slogu vizualnih romanov. Ceno 22,99 $ je nekoliko lažje pogoltniti, če veste, da dobite tri igre namesto samo ene.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več