Aplikacije in dodatni programi
30.06.2022 13:35

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (42. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Bloodline: Heroes of Lithas

Cena: brezplačno

Bloodline: Heroes of Lithas je mobilna RPG in delno strateška igra. Cilj je postati uspešen vodja mesta, hkrati pa raziskovati svet in premagovati zlo. Ponuja veliko število likov in veliko krajev, ki jih lahko raziskujete in doživite. Prav tako boste morali obnoviti mesto in ga razširiti. Bloodline: Heroes of Lithas ima tudi zgodbo, grafika pa je precej spodobna. Začetek je bil nekoliko težaven, bojna mehanika pa se zdi kot igra v prazno, vendar smo prepričani, da bo sčasoma našla svojo nišo.

Prenos iz Google Play trgovine!

Health Connect by Android

Cena: brezplačno

Health Connect je nova aplikacija podjetja Google. Njen cilj je izmenjava podatkov med različnimi aplikacijami za zdravje, telesno pripravljenost in dobro počutje, hkrati pa je vmesnik nastavljen tako, da dobro zaščiti zasebnost uporabnika. Vse vaše podatke hrani na enem mestu in načeloma deluje z večino priljubljenih aplikacij. Osebno uporabljam samo Fitbit in ta kombinacija je delovalo precej dobro. Uporabniški vmesnik je zelo pregleden in enostaven za uporabo. Za večino bi Health Connect morala delovati dobro, kasneje pa se veselimo izboljšane podpore.

Prenos iz Google Play trgovine!

Petness

Cena: brezplačno

Petness je simulatorska igra za nego hišnih ljubljenčkov. V trgovino pridejo hišni ljubljenčki, ki jih v določenem času uredite. S tem boste za vsako stopnjo prejeli zvezdice. Vstanejo in se premikajo, da vam otežijo delo. Igra vključuje tudi pomoči, ki vam olajšajo delo, zgodbo, ki jo lahko odigrate in nekaj dodatkov, ki jih lahko zbirate. Petness zagotovo ni zelo resna ali globoka igra. To je nekaj, kar bi igrali, če uživate v igrah, kot je Candy Crush, ali simulatorju za vodenje restavracije.

Prenos iz Google Play trgovine!

Samsung Wallet

Cena: brezplačno

Samsung je prejšnji teden začel uvajati svojo aplikacijo Samsung Wallet. V Trgovini Play je še vedno Samsung Pay, ko pa smo ga preizkusili v svojem telefonu S22, uporabniški vmesnik pravi, da gre za Samsung Wallet. Nova denarnica Samsung Wallet deluje enako kot stari Samsung Pay, le da zdaj shranjuje osebne izkaznice, vstopnice, digitalne ključe (če to podpira vaš avtomobil), zapise o cepljenju in drugo. Kar zadeva uporabnost, vse deluje enako. Sistem “Tap-to-pay” še vedno deluje in zdi se, da je vse v najlepšem redu. Edina pomanjkljivost je, da ne deluje več v telefonih, ki niso Samsungovi.

Prenos iz Google Play trgovine!

Disney Mirrorverse

Cena: brezplačno

Disney Mirrorverse je še ena v vrsti novih mobilnih RPG iger, le da je to akcijska igra RPG. V izvirni zgodbi nastopajo Disneyjevi in Pixarjevi liki. Vsak lik, ki ga odklenete, ima svoj nabor urokov, spretnosti in sposobnosti, ki vam bodo pomagali prebroditi vse težave. Disney Mirrorverse je ena bolj kompetentnih iger te vrste, ki smo jih igrali in ima veliko potenciala. Edina težava je občasno neroden nadzor na zaslonu, uporabniški vmesnik igre pa ni najbolj vizualno privlačen. Upajmo, da bodo razvijalci sčasoma to izboljšali.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več