Aplikacije in dodatni programi
07.06.2022 15:24

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (39. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Lost Shadow: Dark Knight

Cena: brezplačno

Lost Shadow: Dark Knight je akcijski RPG z dokaj tipično zgodbo. Igrate kot vitez, ki uteleša zadnji žarek upanja v svetu, ki ga je vojna pahnila v temo. Gre za 2D igro, ki je sprva nekoliko nenavadna. Na to se hitro navadimo. Svet je poln zlobnežev, vi pa jih lovite in ubijate. Medtem postanete močnejši, se spopadate s šefi in napredujete v igri. Obstaja sistem kartic, ki služijo kot vaše sposobnosti in obnovitveni predmeti. Obstaja tudi element igre v mirovanju, v kateri se vaš junak krepi, tudi ko ne igrate. Nekaterim bo všeč, drugim ne, vendar igra kot takšna ni slaba, če vam je všeč ta vrsta igre.

Prenos iz Google Play trgovine!

MonkeyWerx

Cena: brezplačno

MonkeyWerx je spletna trgovina, ki prodaja različne stvari. Večinoma gre za ročno izdelane stvari, kot jih najdete na Etsyju, vendar je prednost te aplikacije, da je gre za nekaj svojega, povsem novega. Aplikacija deluje precej dobro. Brskate lahko po zalogah trgovine, kupujete stvari in poslušate podkaste. Na voljo je tudi razdelek z blogom. Podkast je vojaški in politični komentar, zato vam bo glede na vaš okus morda všeč ali ne. Stvari, ki jih lahko kupite, so videti zelo dobro. Osebno pri MonkeyWerxu še nismo nakupovali, vendar ne vidimo razloga, da ne bi kdo občasno užival v dobrem balzamu za brado.

Prenos iz Google Play trgovine!

Rotaeno

Cena: $2.99

Rotaeno je nova ritmična igra z japonsko tematiko. Mehanika je precej standardna. S potegom, tapkanjem in drsenjem prstov po telefonu lahko udarjate po notah v skladu z ritmom. Ta dodaja tudi podporo za žiroskop za nekaj dodatnega navdušenja. Na voljo je veliko skladb številnih skladateljev ritmičnih iger različnih žanrov. Razvijalci obljubljajo tudi več pesmi v prihodnjih posodobitvah. Funkcija žiroskopa deluje zelo dobro in vedno je lepo videti svežo ritmično igro na mobilnih napravah.

Prenos iz Google Play trgovine!

Pokedexus

Cena: brezplačno

Pokedexus je neuradna, navijaška aplikacija Pokedex za Android. Vsebuje vseh 898 Pokemonov in vse njihove različice. Igra ima tudi nekaj malega dodatkov, kot so kviz, lestvice in druge mini igre, ki poskrbijo za zanimivost. Resnično nismo prepričani, ali gre za igro ali aplikacijo, vendar deluje predvsem kot Pokedex, zaradi česar gre za spremljevalno aplikacijo. Je popolnoma brezplačna, brez nakupov v aplikaciji ali oglasov, ki bi vam lahko povzročali težave. Ima tudi dex predmetov, dex sposobnosti, dex vrste in dex narave, tako da jo lahko uporabljate ne le za Pokemone.

Prenos iz Google Play trgovine!

Diablo Immortal

Cena: brezplačno

Diablo Immortal je druga velika izdaja mobilne igre v zadnjem mesecu. Prva je bila Apex Legends Mobile. Gre za isti žanr kot vse druge igre Diablo. Gre za akcijsko RPG igro z interakcijami v slogu MMORPG, v kateri izberete junaka, odklenete sposobnosti in raziskujete svet ter zbirate plen. Z drugimi igralci lahko sodelujete na različne načine in v tem pogledu je to prava MMORPG. Sicer pa gre za mobilno igro Diablo z nekaterimi običajnimi pastmi mobilnih iger.

Da, tej igri je namenjen še en odstavek, ker začetek ni bil najboljši. Očitno obstaja težava z igro v Samsungovih napravah s čipi Exynos. Blizzard to že preučuje. Tako kot pri drugih mobilnih igrah so veliko prahu dvignile mikrotransakcije, katerih na žalost ni malo v Diablo Immortal. Prve ocene namigujejo, da če bi hoteli osvojiti vse kar se da osvojiti (v trenutni različici igre), zapraviti tudi do 100.000 dolarjev (odvisno od sreče pri odpiranju “lootbox-ov”). Kljub temu je začetni naval uporabnikov spodbuden za Blizzard, ki se nadeva, da se bo igra decembra potegovala za naziv najboljše v letu.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več