Aplikacije in dodatni programi
23.10.2021 15:34

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Hello Froggy

Cena: brezplačno

Hello Froggy je preprosta platformska igra. Žabca upravljamo s pomočjo nagibanja in spreminjanja položaja telefona. Ko napredujemo skozi stopnje igre, ta postaja vse bolj zahtevna, kajti spreminja se odziv zelenih listov, na katere skačemo. Zagotovo ne moremo govoriti o grafično najbolj zanimivi igri, je pa ravno enostavnost tista, ki igro dela primerno za otroke vseh starosti, hkrati pa tudi odraslim kaj hitro ukrade kakšno uro. Hello Froggy je brezplačna igra brez “in-app” nakupov.

Prenos iz Google Play trgovine!

MyASUS for Chromebook screenshot

MyASUS for Chromebook

Cena: brezplačna

MyASUS je aplikacija Asusovih Chromebookov. Deluje podobno, kot Windows verzija aplikacije. Aplikacija pomaga pri iskanju podpore, registraciji produkta, nakupu novih Asus naprav in še več. Najbolj uporabna je aplikacija za spremljanje statusa naprav (preko RMA številke) in iskanje ugodnih ponudb za nove stvari. Vsi tisti z Asus Chromebooki bi definitivno morali preizkusiti to aplikacijo.

Prenos iz Google Play trgovine!

Hundred Days

Cena: $5.99

Ljubitelji vina pozor, predstavljamo vam Hundred Days, simulator vinske kleti. Igralec vodi vinsko klet, celoten proces pridelovanja grozdja in na koncu seveda prodaje vina. Kot rečeno je igralec odgovoren za celoten proces, gre za dokaj tipično igro, podobno kot upravljanje zabaviščnih parkov in ostalih “tycoon” iger. Vsaka odločitev je lahko pomembna, saj na koncu vse vpliva na kvaliteto vina. Hundred Days je premium plačljiva igra za $5.99, brez “in-app” nakupov. Po pisanju portala Android Authority ima igra nekaj hroščev, za katere upajo, da jih bodo razvijalci hitro odpravili.

Prenos iz Google Play trgovine!

OpenSea screenshot 2021

OpenSea

Cena: brezplačna

OpenSea je ena najbolj popularnih NFT storitev. V zadnjem letu dni je na račun več kot milijon transakcij ustvarila več milijard prihodkov, zdaj pa je tukaj še uradna aplikacija. Ta uporabnikom omogoča iskanje in zbiranje najrazličnejših stvari. Sama aplikacija ne omogoča nakupov, kajti za to se je potrebno registrirati v spletni brskalnik. Trenutno se aplikacija še vedno sooča s hrošči, vendar pa je zagotovo ena boljših NFT platform za mobilne telefone.

Prenos iz Google Play trgovine!

Switchcraft

Cena: brezplačna

Switchcraft je “match-three” arkadna igra. Igra ponuja na stotine stopenj za igranje in zelo privlačno zgodbo. Glavna protagonistka te je Lydia, 18-letnica, ki je izginila in igralci jo skušajo najti. Vsi ljubitelji “match-three” mehanike iger zelo dobro vedo, v kaj se spuščajo, saj je žanr sam po sebi precej klasičen pri vseh igrah. Resnično pa velja izpostaviti, da je zgodba precej solidna, kar je posebej navdušujoče, ker je v igre tega žanra zgodbo dokaj težko umestiti. Kakorkoli že, Switchcraft prinaša svežino.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

WLAN-SAT, Aleksander Marzidovšek s.p.

Krasna 5, 2319 Poljčane, Tel: 040 222 266
Se še spomnite slovenskega foruma Wlan-Sat, ki je bil osrednje vozlišče za uporabnike, ki so želeli izvedeti več o brezžičnih sistemih? Čeprav foruma ni več v prvotni obliki, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več