Aplikacije in dodatni programi
21.09.2021 15:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Battleship Apollo

Cena: brezplačna

Battleship Apollo je spletna PvP igra z vesoljskimi ladjami. Igralci začnejo igro s svojo vesoljsko ladjo, ki jo dograjujejo, opremljajo z različnimi orožji in se borijo s sotekmovalci. To je bistvo igro, čeprav je poleg tega še nekaj drugih stvari, ki delajo igro zanimivo. Igra je precej dolga, na voljo je kar nekaj posodobitev in kaj hitro se lahko zgodi, da ob igranju porabimo kar nekaj ur. Na žalost je Battleship Apollo precej agresivna s svojimi mikrotransakcijami. Brez težav lahko napredujemo v igri z nekaj nakupi, kar pa mnogim ni najbolj všeč. Igra zagotovo ima potencial, vendar morajo razvijalci še postoriti nekaj stvari, da bi resnično dosegli potencial igre.

Prenos iz Google Play trgovine!

Camo

Cena: brezplačna

Camo je aplikacija, ki spremeni vašo kamero telefona v spletno kamero. Aplikacija je že tudi na voljo za osebne računalnike in milijoni uporabnikov so jo že preizkušili. Med lastnostmi Android verzije aplikacije najdemo številne filtre in prilagoditve, kompatibilnost s preko 40 aplikacijami (med drugim z Zoomom), podporo različnih resolucij in vseh vrst kamer. Poleg tega pa podjetje trdi, da ne zbira podatkov. Aplikacija je še vedno v beta verziji, kar pomeni, da lahko pričakujemo hrošče. Vseeno pa lahko z aplikacijo upravljamo tudi z računalnikom. Kakorkoli že aplikacija Camo je solidna, še posebej, ker so kamere telefona precej boljše od dejanskih spletnih kamer.

Prenos iz Google Play trgovine!

SpongeBob’s Idle Adventures

Cena: brezplačna

SpongeBob’s Idle Adventures je zadnja v vrsti iger, ki temelji na popularni otroški oddaji. V svojem jedru je igra simulacija, kjer odpiramo različne trgovine in zbiramo vse prednosti, ki nam jih prinašajo. V prvi vrsti govorimo o denarju, ki nam omogoča, da pridemo še do dodatnega denarja. Sama igra ni nek presežek, je pa obogatena s posebnimi zbirateljskimi predmeti, solidno grafiko, seveda pa nas obišče tudi SpongeBob. Igra je zelo enostavna, se pa sčasoma začne ponavljati. Prav posebnega izziva nam SpongeBob’s Idle Adventures ne nudi, kar pomeni, da tisti, ki iščete nekaj več, niste prišli na pravo mesto.

Prenos iz Google Play trgovine!

Routines screenshot

Routines

Cena: brezplačna

Routines je nova aplikacija za spremljanje navad. Pomaga nam spremljati vsakodnevne navade, jih izboljšati, ali mogoče izkoreniniti iz svojega življenja. Po določenem času te spremembe navad postanejo nove navade in aplikacije v bistvu več ne potrebujemo. Routines deluje dobro, ima tudi dober uporabniški vmesnik, poleg tega pa je aplikacija enostavna za navigacijo. Aplikacija je povsem nova, zato lahko pričakujemo hrošče.

Prenos iz Google Play trgovine!

World Flipper

Cena: brezplačna

World Flipper je kombinacija PRG igre in klasičnega fliperja. Glavni element igre je uničevanje nasprotnika, poleg tega pa nam igra omogoča gradnjo ekip, razvoj le-teh, je pa tudi socialen element igre. Igra ponuja ogromno, sploh za vse ljubitelje hibridnih iger.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več