Računalništvo, telefonija
05.06.2017 09:34
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

4 razlogi za programiranje v Javi

4 razlogi za programiranje v Javi
4 razlogi za programiranje v Javi

Na voljo več prostih delovnih mest kot programerjev

Programerji s poznavanjem univerzalnega programskega jezika – JAVA so zelo zaželeni , ker le ta deluje na vseh platformah.

Android in sam Google temelji na JAVI

Brez JAVE ne bi imeli nobene aplikacije na našem pametnem telefonu in tudi Google bi izgledal zelo drugače, saj je veliko njihovih orodji, ki jih vsakodnevno uporabljamo v JAVI.

JAVA je odprtokodna

Odprtokodnost daje JAVI veliko prednost pred drugimi programskimi jeziki. Za programiranje v JAVI nam ni potrebno plačati za uporabo programa v katerem bomo pisali kodo. Uporablja se lahko na katerem koli sistemu, celo na pametnem telefonu lahko programiramo medtem ko smo na poti.

Velika spletna podpora

Ker je JAVA odprtokodna njeni razvijalci zagovarjajo filozofijo deljenja le-te (tako znanja kot kode). Veliko spletnih forumov (eden izmed njih je StackFlow) je namenjena pomoči, kjer izkušeni programerji pomagajo začetnikom pri iskanju napak, novih zamisli pri pisanju kode, …

Ker se zavedamo, da je želja po učenju tega jezika precejšnja, trenutna cena tečaja na trgu pa je zelo visoka, smo se odločili, da vam omogočimo brezplačni 2-urni spletni tečaj začetnega Java programiranja. Za več informaciji o tečaju sledite tej povezavi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku