Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Telefonija
Programska in razvojna orodja
Aplikacije in dodatni programi
Poslovne rešitve
28.12.2021 13:00
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

2021 je bilo dobro leto za dobri stari SMS

Elektronska sporočila (emaili) imajo vse manjši doseg. Kaj je enostavna rešitev?

Poleg tega, da se na uspešnost elektronskih sporočil ne moremo zanesti, je po drugi strani velika odvisnost od tehnoloških platform, kot sta Facebook in Google, strateško nespametna. Apple omogoča svojim uporabnikom vedno večji nadzor nad izpostavljenostjo oglasom … SMS pa omogoča ponudnikom komunikacijo z uporabniki, neodvisno, direktno, enostavno.

V prvih treh minutah SMS odpre 93% naslovnikov

Elektronska pošta oz. emaili se uporabljajo kot eden izmed glavnih kanalov za neposredno oglaševanje preko spleta – naj bo to kot pošiljanje novic ali posebnih akcij, obvestil o zapuščenih košaricah ali po-nakupnih ponudb. 

Email sporočila imajo v kontekstu stopnje odpiranja (»open-rate«) in t.i. »click through rate« (CTR) vse slabše rezulate . Prejemniki zaradi naprednejših SPAM filtrov, dnevne količine prejetih sporočil ali same neaktivnosti, sporočil ne odprejo. Rešitev, ki jo Sinhro ponuja, so SMS sporočila kot alternativa ali komplement elektronske pošte. »Open-rate« SMS je 99% – v primerjavi z emaili, ki jih odpre manj kot 20% prejemnikov. 

SMS sporočilo v prvih treh minutah od prejetja odpre kar 93% naslovnikov! 

SMS sporočila nudijo dodaten kanal za oglaševanje in predstavljajo najbolj neposreden način masovne avtomatizirane komunikacije z rezultati, s katerimi se drugi oglaševalski kanali težko primerjajo. Podjetje Cart DATA ponuja unikatno rešitev za povrnitev zapuščenih košaric, ki temelji na SMS, imenovano CartBoss.

Sinhro je njihov »provider« za SMS, saj nudi optimalno stopnjo dostave brez časovnih zamikov.

CartBoss – vaša pot do uspeha

CartBoss ponuja rešitev za spletne trgovine za povrnitev zapuščenih košaric prek SMS sporočil. Do sedaj so za omenjeno težavo spletne trgovine vedno uporabljale elektronska sporočila, vendar so bili rezultati, ki jih elektronska pošta nudi, minimalni – stopnja odprtosti pod 8% in »click through rate« (CTR) pod 2%. CartBoss uporabniki pa imajo CTR med 30% in 48%!

CartBoss s svojo unikatno rešitvijo za spletne trgovine nudi izredno enostaven način za dvig prodaje in optimizacijo stroškov oglaševanja. Integracija s spletno trgovino je enostavna in traja manj kot 3 minute. 

Vse deluje po principu Plug & Play. SMS sporočila so vnaprej pripravljena in prevedena v več kot 30 jezikov. Jezik prejemnika sistem avtomatsko zazna, tako da so sporočila vedno dostavljena v ustreznem jeziku. CartBoss omogoča časovne zakasnitve pošiljanja sporočil, vključevanje popustov in posebnih akcij v povezave znotraj SMS sporočil, samodejno izpolnjevanje polj pri zaključku nakupa in še mnogo več. 

CartBoss postaja nepogrešljivo orodje spletne trgovine. ROI (»return on investment« oziroma donos investicije) se giblje med 2200% (22-kratnik) in 4800% (48-kratnik). 

CartBoss nudi svoje storitve znotraj Evrope, ZDA in Kanade, hkrati pa se širi na nove trge. 

Več najdete na www.sinhro.si in www.cartboss.io (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
spletna trgovina

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več