Računalništvo, telefonija
06.06.2016 08:02
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

17.3” tablica TCL Xess

TLC Xess
TLC Xess

Alcatel je letos na trg poslal 17.3” tablico Xess, ki jo je razvil in jo tudi trži pod partnersko znamko TCL. Tablica s ceno 618,28 evrov ponuja gladko delovanje z osem jedrnim procesorjem in sistemom Android 5.1, Full HD zaslon, vgrajene zvočnike znamke JBL z močjo treh watt-ov in še več.

Namenjena je družinski rabi in zato pride v kompletu pestra paleta aplikacij za gospodinjska in hišna opravila ter nekaj najbolj priljubljenih otroških aplikacij s katerimi se bodo lahko kratkočasili najmlajši. Tablica ponuja 2 GB RAM-a, 32 GB notranjega pomnilnika in možnost razširitve z zunanjo pomnilno kartico do kapacitete 64 GB. Preko dveh USB priključkov lahko uporabnost naprave tudi razširite.

Na tablici so nameščene aplikacije s kuharskimi recepti in za načrtovanje obrokov, s čimer boste imeli lepši pregled nad vašimi obroki in obroki najmlajših. Tablica nebi bila najbolj priročna, če nebi imela izjemno funkcionalnega stojala, ki je pritrjen na hrbtišče naprave. Stojalo je mogoče regulirati saj ponuja 30, 50 in 75 stopinjski naklon, tako da lahko tablico postavite kamorkoli in si jo nastavite po meri.

Prodajalec omogoča vračilo izdelka v primeru nezadovoljstva ali okvare in pa garancijo do enega leta od dneva nakupa. Pametno tablico Xess lahko kupite v spletni trgovini GearBest.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku