Računalništvo, telefonija
29.11.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

10 ekip na prvem Good Game dogodku v Sloveniji

10 ekip na prvem Good Game dogodku v Sloveniji
10 ekip na prvem Good Game dogodku v Sloveniji

V Ljubljani je konec preteklega tedna potekal prvi Good Game dogodek pri nas, ki ga je organiziral MPG Ljubljana. V petek, 22. novembra je Nogometno hišo zabave v BTC Cityju napolnilo kar 10 ekip različnih slovenskih podjetij, ki so se družili in zabavali na e-sport gaming dogodku. Namen Good Game dogodka je podjetjem omogočiti drugačen in bolj kreativen način networkinga.

Celodnevno dogajanje se je vrtelo okrog dvobojev v igrici Counter Strike Global Offensive. V e-sport tekmi je sodelovalo 10 ekip slovenskih podjetij, vsaka s po 6 igralci: WOOP!, TT Squad (Outfit7), TT Gang (Outfit7), MPG Merch, L’oreal, Dint CS Team, Telemachos, Radio 1, Telemach GO in Red Bull. V finale se je uspelo prebiti ekipama TT Squad (Outfit7) in Telemach GO, kjer je po hudem boju s 16:14 zmagala ekipa TT Squad iz Outfit7.

Gaming dogajanje je organizator popestril z dobro glasbo, hrano in pijačo ter sponzorskimi aktivnostmi. Celoten dogodek pa je sodelujočim omogočil sproščeno druženje, nova poznanstva in izmenjavo izkušenj.

Good Game Global je mednarodna e-sport platforma, ki je v preteklih letih na območju Balkana uspešno izpeljala že več gaming dogodkov, s čimer mladim podjetjem omogoča povezovanje in sodobno obliko podjetniškega druženja. Pri nas je bil dogodek prvič organiziran pod okriljem agencije MPG Ljubljana. Glede na odzive in uspešnost dogodka, prvi dogodek zagotovo obeta veliko tudi v prihodnje. Letošnji dogodek so omogočili: Samsung, Microsoft, Outfit7, Dimit, Franck in drugi.


Prijavi napako v članku