Industrija
28.04.2021 15:59
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ZW3D 2021/2022 – prednost je v tehnologiji

Kot vse kaže, mislijo pri ZWSOFT-u resno, saj z verzijama 2021/22 trgu nudijo programsko orodje, ki bo k prestopu prepričalo prenekaterega uporabnika trenutno veliko bolj uveljavljenih, ter (tako cenovno kot tudi sicer) predimenzioniranih blagovnih znamk.
Zw3D nudi veliko svobode pri programskih rešitvah. Nudi izmenjavo informacij in datotek, dizajniranje z dvema pristopoma in še mnogo več.
Zw3D nudi veliko svobode pri programskih rešitvah. Nudi izmenjavo informacij in datotek, dizajniranje z dvema pristopoma in še mnogo več.

Nobena skrivnost ni, da smo slovenski uporabniki pri izbiri programske opreme precej konservativni. Veliko raje posegamo po že uveljavljenih rešitvah, čeravno nas te veliko stanejo in nas tudi sicer čedalje bolj spravljajo v nejevoljo, kot pa da bi se odločili za cenovno ugodnejše, a nekoliko manj poznane rešitve.

Zw3D_CAD_CAM

Programska oprema Zw3D je na slovenskem trgu prisotna že preko deset let, pri čemer je prvih nekaj let »bolehala« za rahlo krizo identitete. Po videnem v verziji 2021, je tega očitno konec.

Kompatibilnost s preostalimi rešitvami … (CAD)

Vprašanje kompatibilnosti je še kako pomembno. Izmenjava dokumentacije med različnimi programskimi rešitvami je nuja in tudi tukaj nudi ZW3D veliko svobode. Pretvorba formatov ni noben problem.

Hibridno modeliranje (CAD)

Če se ukvarjate z načrtovanjem izdelkov s sistemom 3D CAD, morate poznati tehnologijo hibridnega modeliranja, ki združuje površinsko in trdno modeliranje v enem sistemu. Običajno se uporablja za načrtovanje prototipov izdelkov ali konstrukcijsko zasnovo.

Zw3D_CAM

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji hibridnega modeliranja, lahko uporabniki izvajajo površinske (SURFACE) operacije, neposredno na trdnih telesih (SOLID), kar predstavlja izjemo prednost pred modelirniki, ki tega ne omogočajo.

Napredno področje Assembly (CAD)

ZW3D nudi dizajniranje z »TOP-DOWN« kot tudi z »BOTTOM-UP« pristopom. Pri zasnovi »Bottom-up« se veliki ali kompleksni sklopi razdelijo na manjše podsklope in komponente. Sestavne dele lahko arhivirate v knjižnici v eni ali več datotekah Zw3D. To je naujčinkovitejši način za ustvarjanje in upravljanje velikih ali kompleksnih sklopov.

QR_CAM
Poučen video o novih funkcijah programske opreme Zw3D.

Študija izvedljivosti (CAD)

Na razpolago so najrazličnejše analize in študije izvedljivosti samega predmeta dela. V ta namen nudi ZW3D orodja za analizo debelin, spodrezov, nagibov ipd.

Transparentno popravilo geometrije (CAD)

Natančno analiziranje in popravilo najrazličnejših geometrijskih težav, vključno z razpokami, odprtimi robovi itd., je z ZW3D nadvse enostavno in transparentno. Omogočeno je učinkovito reševanje vrzeli v modelih in rekonstruiranje manjkajočih površin, s čimer je zagotovljen popoln model in posledično kakovosten produkt.

Improved Command Workflow (CAD)

Izboljšan potek dela (workflow) pri številnih ukazih. Za primer vzemimo Fillet: ena funkcija beleži vse filLet-e v modelu in tako poskrbi za urejeno (nič več razmetano) zgodovino.

Smart Measure (CAD)

Nova funkcija SMART MEASURE omogoča pregledno predstavitev številnih relevantnih podatkov kateregakoli PART ali ASSEMBLY objekta.

Flatten (Pločevina)

Nov ukaz Flatten omogoča razvitja pločevine v realnem času ter hitrejšo produkcijo ustrezne 2D dokumentacije.

Speedy QuickMill™ Toolpath Calculation (CAM)

Zahvaljujoč tehniki vzporedne obdelave z več izvornimi nitmi, je bilo kreiranje poti orodij (QuickMill ™) pospešeno za približno 50 %.

Birocom_CAM_CAD_Zw3D

In še veliko več …

Programsko opremo najbolje spoznamo, če z njo delamo. Omogočamo brezplačno testiranje, za kar spodaj objavljamo neposredno povezavo do namestitvene datoteke. Testna različica bo polno funkcionalnost nudila za čas 30 dni, nakar bo delovanje nekaterim funkcijam onemogočeno:

Prepričani smo, da Vas nova verzija 3D CAD/CAM programske opreme v ničemer ne bo razočarala.

Trenutna akcija v času pandemije

Pandemija se nikakor noče umiriti, kaj šele končati. Zato smo se pri ZWCAD SLOVENIA odločili, podobno kot lani, slovenskemu trgu nuditi opcijo nakupa licence 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2021/22, z opcijo dodatne brezplačne (300-dnevne) licence za delo od doma.

Vsem uporabnikom želimo obilo zadovoljstva ter uspehov pri uporabi naše profesionalne 3D CAD/CAM programske opreme ZW3D 2021/22.

Več o tehnoloških rešitvah programske opreme Zw3D na zwcad.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROCOM 2000, Jurančič Andrej s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več

AIDA TEAM d.o.o.

Ljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Tel: 051 233 458, 041 794 798
Ena vidnejših in tehnološko naprednejših tiskarn na območju osrednje Slovenije je tiskarna Aida iz Kamnika. Vodi jo družinsko podjetje, ki deluje že 30 let, strankam pa  poleg ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

REVOLVER d.o.o.

Glavni trg 30, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 04 022 55 39 ali 051 202 002
O oglaševalski agenciji Revolver Revolver d.o.o. je agencija, ki na področju spletnega nastopa in digitalnega marketinga deluje že od leta 2008. Smo specialisti za izdelavo spletnih ... Več