Računalništvo, telefonija
08.08.2012 15:11

Deli z drugimi:

Share

Zvok v barvah – Philipsovi prenosni zvočniki Soundshooter

Philipsovi prenosni zvočniki SoundShooter navdušujejo s svojo izjemno zmogljivostjo, vrhunskim zvokom, dostopno ceno in preprosto uporabo. Niso le prijetni za uho, temveč se prikupijo tudi s svojim funkcionalnim ovalnim dizajnom v več barvah, ki dopolni imetnikov osebni slog. K zvočnikom sodi tudi univerzalni priključek, ki zagotavlja predvajanje glasbe s številnih naprav, kot so računalniki, pametni mobilni telefoni ali MP3 predvajalniki. Zaradi njihove priročne majhnosti pa jih lahko odnesemo kamorkoli – na plažo, v park ali na vrtno zabavo.
Philips Soundshooter
Philips Soundshooter

Philipsovi prenosni zvočniki SoundShooter se lahko pohvalijo tako s svojim funkcionalnim dizajnom kot tudi vrhunsko zvočno dovršenostjo. Zaradi njihove majhnosti (1,5 palca oz. 4 cm) so najljubše melodije vedno pri roki, saj je zvočnike mogoče pospraviti v skorajda katerokoli torbico. Za zagotavljanje daljše življenjske dobe so oblečeni tudi v barvne in stilsko oblikovane silikonizirane ovoje s horizontalnimi črtami, ki zvočnike ščitijo pred praskami in manjšimi padci.

Zvočniki odlikuje izjemno oster zvok ter z izhodna močjo (RMS) kar 2 W. Zasnovani so za takojšnjo uporabo, saj imajo vgrajeno litijevo baterijo, ki omogoča do 8 ur neprekinjenega predvajanja glasbe. Vgrajen imajo tudi 3,5 mm univerzalni priključek, ki omogoča predvajanje glasbe iz naprav, kot so iPhone, iPode, MP3 predvajalnik, pametni telefon in osebni računalnik. Univerzalni priključek deluje na vlečni sistem, ki preprečuje vozljanje.

Philiposvi prenosni zvočniki SoundShooter so na voljo v modri (SBA3010BLU/00), zeleni (SBA3010GRN/00) in oranžni (SBA3010ORG/00) barvi. Zvočniku je priložen tudi mini USB kabel za polnjenje baterije. Priporočena maloprodajna cena prenosnih zvočnikov Philips SoundShooter je 19,99 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku